Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (3.83 secunde)
"Numai ca la ei nu se ia decizia la grup, il suna pe domnul Boc, dansul vorbeste cu domnul Basescu si vine inapoi", a comentat senatorul PSD, la TVR Info.
Nu fac parte din Comisia care va judeca, dar avand experienta politica sunt convins ca e pe drum", a adaugat el, la TVR Info.
Multe si nenumarate prostii a sus presedintele la TVR. Dar dintre ele razbat afirmatii extrem de grave prin care, fara jena si fara nici o subtilitate, seful statului atenteaza la temelia statului de drept, din ce in ce mai erodata dupa un mandat si jumatate cu el la Cotroceni.
Presedintele Traian Basescu a declarat la TVR ca PDL nu va obtine nici macar 25% la alegeri daca nu isi corecteaza atitudinea fata de actele de coruptie.
"Este o ocazie unica, cand UDMR poate solicita cu capul ridicat acest lucru, trebuie sa incercam; ar fi o orbire politica sa nu incercam sa fructificam aceasta situatie", a spus Frunda la TVR Info.
Foarte probabil ca, daca aveam alta parere, primeam rapid laudele gretoase ale basescienilor de la Evenimentul Zilei, ale lui Tismaneanu si Andreea Pora, ba chiar si de la Rodica Culcer si de la televiziunea lui Basescu, numita impropriu TVR.
"Ma uit la TVR Info cum imi spune Mircea Marian ca indiferent daca PSD (deci partidul doar, nu alianta USL) ia 50 la suta, Basescu tot nu pune prim ministru PSD.
"Nu vom respinge invitatiile la dialog din partea Puterii, anul 2012 nu este ca si ceilalti" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni seara, la TVR, ca, in acest an, USL nu va respinge nicio invitatie a Puterii sau a presedintelui Traian Basescu la dialog si este gata sa reia discutia inclusiv pe tema modificarii Constitutiei daca seful statului se razgandeste in aceasta privinta.
Cele cinci conditii ale USL pentru a renunta la greva parlamentara Senatorul PSD Dan Sova a enumerat, miercuri seara, in cadrul emisiunii "Foc Incrucisat" de la TVR Info si conditiile USL pentru a renunta la greva parlamentara, potrivit Hotnews:
Declaratia președintelui vine la numai doua zile dupa ce premierul Mihai Ungureanu a declarat la TVR ca nu se pune problema majorarii salariilor:
Reamintim ca la doar doua zile dupa ce noul premier anunta la TVR ca nu se pune problema unei majorari de salarii, dar ca se gandeste serios la reducerea CAS, a iesit presedintele cu un discurs in care spune exact pe dos.
"E candidatul nostru la Sectorul 5″, a afirmat Ponta, in cadrul unei emisiuni la TVR Info, intrebat care mai este statutul vicepresedintelui PSD.
Spunea Basescu, mai deunazi la TVR, ca Presedintele nu-si putea permite sa glumeasca oferind lui Ponta misiunea de a face Guvernul.
Daca la Curtea Constitutionala nu ar fi servitori ai Puterii, oricare ar fi aceasta, ci judecatori, verdictul ar putea fi dat chiar inaintea unei solicitari a Parlamentului, la simpla vizionare a emisiunilor de la B1, respectiv TVR.
Stiu ca suna complicat, dar asa e la noi, fara alternative" scrie fosta sefa a Știrilor TVR pe blogul propriu.
La TVR, Rodica Culcer e o dulce amintire si se pregateste instalarea noilor sefi, din partea USL. (La Radio se vehiculeaza deja numele lui Ovidiu Miculescu).
Condamnam omorarea atator civili sub impactul autoritatilor", a declarat Marga in exclusivitate pentru TVR Info. Oficialul roman a condamnat categoric uciderea civililor nevinovati si s-a pronuntat pentru aplicarea planului international de pace.
Nu vom acoperi niciun leu din datoria TVR. Casele de avocatura au contracte cu statul in valoare de 160 de milioane.
Si daca se poate, cu voia dumneavoastra, ultima pe lista, Culcer la TVR. E bine. Pe aceasta cale au aflat toti portocaliii ca ei au castigat alegerile.
alegerea noului CA al TVR. PDL va fi exclus de la portie. Sa te tii vaiete! • Am si o stire pozitiva:
google-analytics.com