Remus Cernea, candidatul Partidului Verde la presedintia Romaniei, a ars astazi, in fata Televiziunii Romane, o bucata de carton ce il reprezenta pe el in marime naturala, dupa ce anuntase initial ca isi va da foc.
"Este nevoie sa recurgem la astfel de gesturi pentru ca posturile publice au ignorat candidatura mea", a declarat Remus Cernea.
Cernea a acuzat Radio Romania Actualitati ca a scos de pe site-ul www.politicaromaneasca.ro un sondaj care il plasa pe el pe locul I in preferintele votantilor utilizatori de Internet. "La doar trei zile dupa ce am ajuns pe pozitia I in acest sondaj, postul public a decis sa il stearga de pe Internet.... fara nici o explicatie", a mai spus acesta.
Remus Cernea este presedintele Asociatiei Umaniste din Romania si a anuntat ca va candida din partea Partidului Verde la alegerile prezidentiale din aceasta toamna. Cernea a anuntat duminica, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intentioneaza sa-si dea foc in fata sediului Televiziunii Romane. Candidatul partidului verde s-a plans de "o ignorare manifesta a candidaturii la alegerile prezidentiale de catre postul public de televiziune".