Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca Victor Ponta este un lider promitator si cu mai multa substanta in comparatie cu Crin Antonescu, argumentand ca liderul PNL, desi este un produs politic atractiv, este perisabil si nu are suflul sa ajunga pana in 2014.
"Eu, personal, eram mai optimist dupa alegerile din PSD - si acum raman in legatura cu Victor Ponta - pentru ca este un lider promitator si, daca il compar cu Crin Antonescu, as spune ca are mai multa substanta. Crin Antonescu este un produs politic de calitate, atractiv, dar perisabil. Nu are suflul si continutul sa ajunga pana in 2014", a comentat Sebastian Lazaroiu la Realitatea FM.
Consilierul prezidential ii imputa lui Antonescu faptul ca nu citeste, "nu in sensul ca nu este cultivat, erudit", ci in sensul in care nu citeste legi si declaratii. Lazaroiu a dat ca exemplu in acest sens situatia in care Antonescu s-a pus la dezbaterea de joi seara de la TVR, unde liderul PNL a spus ca Emil Boc si-a dat teza de doctorat sustinand bicameralismul. "Mi-am amintit ca s-a vehiculat acest lucru, dar stiu ca Emil Boc a venit si a aratat ca este o minciuna. Antonescu a scapat chestiunea respectiva si si-a amintit doar prima parte. In general, un lider care nu citeste, este foarte plin de el, asta il face sa aiba multa retorica, sa fie reactiv, dar sa nu aiba niciun fel de continut. Aici Ponta cred ca este mai bun", a subliniat Lazaroiu.
Adevarul este si de aceasta data impartit: teza de doctorat a lui Emil Boc avea doar un capitol despre avantajele Parlamentului bicameral...