Cautare

122 de rezultate pentru "toni" (2.74 secunde)
Chindia Targoviste s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Mioveni, iar echipa lui Toni Petrea este pe locul 12 in Superliga.
La o zi dupa retrogradarea Chindiei in esalonul secund, presedintele clubului a vorbit despre situatia lui Toni Petrea, aflat la final de contract.
Anterior, votul in Biroul Permanent a fost tot la egalitate. Puteti citi in continuare nota de fundamentare pentru infiintarea acestei comisii parlamentare de ancheta, intocmita de senatorul Toni Grebla.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
investigatul zilei este judecatorul Toni Grebla, adus la audieri sub acuzatia de trafic de influenta si activitati neconforme cu statutul.
Ba ca ar fi Cartarescu, intr-o bizara, dedublare, ba Cristian Tudor Popescu, Adrian Nastase, Toni Grecu sau Ioan Grosan. Elvis nu a fost inca introdus intre ipoteze.
Doua bare, "semnate" de atacantii Gilardino si Toni, au precedat deschiderea scorului, produsa in urma unui sut superb al lui Pirlo, de la circa 20 m.
Adrian Toni Neacsu, fost membru CSM si avocat, a declarat ca unul din doi magistrati a fost supravegheat tehnic (adica ascultat, interceptat sau filat), informeaza Stiripesurse.ro.
Avocata firmei ARC este Mihaela Grebla, nimeni alta decat sotia vicepresedintelui PSD Gorj, Toni Grebla, fost prefect si bun prieten cu Clement Mocanu.
Bíró Rozália, Csutak István, Fekete Emoke, Hodgyai Géza, Jakab István, Korodi Attila, Nagy Zsolt, Niculescu Toni, Sógor Csaba, Szabó Károly, Winkler Gyula.
Din partea societatii civile a fost nominalizat Adrian Toni Neacsu, iar din partea Ministerului Economiei - Nicu Marcu reprezentant si Dumitru Parvulescu ca supleant.
In urma propunerilor facute de partidele parlamentare si potrivit votului dat de senatori, din comisia de validare fac parte Traian Igas, Gabriel Mutu, Constantin Dumitru, Florin Andrei Mircea, Ioan Ruset si Iulian Urban de la PDL, Ioan Chelaru, Dan Coman Sova, Marian Valer si Adrian Tutuian si Toni Grebla din partea PSD, Ioan Ghise, Mario Oprea si Liviu Pasca de la PNL si Cseke Attila Zoltan din partea UDMR.
Unul dintre acestia este senatorul Toni Grebla, un apropiat al sindicalistului Marin Condescu, care nu si-a ascuns niciodata sustinerea fata de PD-L.
Traian Basescu, invitat special al lui Toni Grecu, la ProTV, a recunoscut ca a compus cateva poezii in tinerete, dar ca nu le-a publicat niciodata.
Presedintele Comisiei juridice din Senat, Toni Grebla (PSD), a declarat ca presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, ar trebui sa preia functia de conducere (presedinte interimar) pentru o perioada de un an, astfel incat sa asigure intarirea structurilor partidului si castigarea alegerilor locale din 2012.
Comisia juridica a Senatului a votat favorabil pentru incuviintarea arestarii senatorului Catalin Voicu, a anuntat presedintele comisiei, Toni Grebla. Grebla a spus ca in favoarea cererii DNA s-au inregistrat opt voturi pentru, in timp ce trei senatori s-au impotrivit, iar votul a fost secret.
Potrivit presedintelui Comisiei Juridice din Senat, Toni Grebla (PSD), senatorului i s-ar fi facut rau in timp ce urca scarile de la Senat si a plecat cu ambulanta la spital.
In vederea reconsiderarii proiectului de Lege a pensiilor, senatorii PSD vor sustine in plenul Senatului toate amendamentele respinse in comisie. In acest sens, senatorul Toni Grebla, presedintele Comisiei juridice a Senatului, ne-a precizat:
Principalul amendament care a starnit dispute s-a referit la propunerea PSD de eliminare a cadrelor militare in activitate si politistii din noua Lege, care n-ar mai trebui sa aiba obligatia de a contribui la fondul din sistemul de asigurari sociale, dupa cum a explicat presedintele Comisiei juridice din Senat, social-democratul Toni Grebla.
Senatul a votat miercuri Legea ANI in varianta gandita de comisiile de specialitate ale Camerei superioare - Comisia Juridica condusa de senatorul PSD Toni Grebla si Comisia pentru drepturile omului, condusa de senatorul UDMR Gyorgy Frunda -, cu 115 voturi pentru si 2 abtineri.
google-analytics.com