Cautare

122 de rezultate pentru "toni" (7.41 secunde)
Ai obligatia sa treci societatile la care pozitia ta poate influenta contractele cu statul. E o chestiune de apreciere personala", a explicat astazi pentru EVZ presedintele comisiei juridice Toni Grebla.'
La sedinta care a avut loc la Muzeul Judetean din municipiu au participat, din partea PRM, presedintele Corneliu Vadim Tudor, alaturi de care au fost vicepresedintii Florin Simion si Marius Marinescu, dar si membri ai conducerii organizatiei Gorj, iar din partea PSD, reprezentantii conducerii filialei, senatorul Toni Grebla si deputatul Vasile Popeanga.
Presedintele Comisiei, senatorul PSD Toni Grebla, a spus ca, in opinia sa, Romania nu este pregatita pentru o astfel de lege, fiind o tara "cu adanci radacini ortodoxe".
Al lider din Opozitie, presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Toni Grebla de la PSD, a declarat ca Traian Basescu vrea sa se razbune pe Parlament pentru suspendarea din 2007.
Astfel, intre cei mai aprigi contestatari ai actului normativ a fost senatorul PSD Toni Grebla care a acuzat-o pe ministrul Elena Udrea ca doreste sa centralizeze sub egida ministerului principalele lucrari de infrastructura si sa prioritizeze astfel programele nationale de dezvoltare in functie de preferintele politice.
Senatorii Opozitiei l-au acuzat - prin vocea social-democratului Toni Grebla, presedinte al Comisiei juridice - pe Alexandru Peres ca "deschide o practica periculoasa, aceea a nerespectarii Regulamentului Senatului", prin faptul ca a resupus votului proiectul de lege privind parteneriatul public-privat care fusese respins.
In replica, presedintele Comisiei juridice din Senat, Toni Grebla (PSD), a afirmat ca "problema este daca solicitarea Guvernului este sau nu constitutionala".
Senatorul PSD Toni Grebla a spus, in cadrul dezbaterilor, ca obiectiile sale sunt de principiu si a afirmat ca nu se poate ca toate sarbatorile sa fie declarate sarbatori legale.
Senatorul UDMR a invocat faptul ca raportul transmis plenului de catre aceasta comisie de specialitate - favorabil, fara amendamente - contine, in loc de patru semnaturi, asa cum este regulamentar, doar o semnatura, cea a presedintelui Toni Grebla (PSD), fapt calificat drept "o chestiune procedurala grava".
In urma cu doua saptamani si liderul Grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu, a inaintat propunerile PSD-ului in ce priveste componenta Comisiei de ancheta - Valer Marian, Cosmin Nicula, Toni Grebla, Alexandru Cordos si Gheorghe Pop.
"Am revenit la forma initiala a legii, astfel incat demiterea poate fi aprobata cu majoritatea voturilor valabil exprimate, spre deosebire de forma actuala in care este nevoie de votul majoritatii alegatorilor", a explicat presedintele Comisiei juridice, Toni Grebla (PSD).
Comisia comuna permanenta a Parlamentului privind Statutul deputatilor si senatorilor, organizare si functionarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului are in componenta 7 membri - :PSD - senator Toni Grebla, deputat Gabriel Vlase, deputat Anghel Stanciu;
Ieri, Haineala l-a vizitat la cabinet pe Toni Grebla (va amintiti cum a citit actul de suspendare? Nimic, nici un comunicat, nici o explicatie pentru prostii care l-au votat.
Ion Chelaru (vicepresedinte), Florin Iordache (secretar), Ciprian Nica, Florin Emacu, Daniel Florea, Gabriela Podasca, Ovidiu Dontu, Toni Grebla, Viorel Chiriac.
Toni Grebla, senator PSD: "A intrat in constiinta publicului. Daca umblam la articolul 1, nu va trece de referendum". Petre Roman, deputat PNL:
Alexandru Arsinel, Gheorghe Turda, Toni Grecu, Tibi Scobiola, Laurentiu Duta si Connect-R vor expune problemele legate de sistemul de pensii si gestionarea colectiva a drepturilor conexe ale artistilor, in cadrul unei conferinte de presa, premergatoare dezbaterii de la Bruxelles, initiata de europarlamentarul Petru Luhan.
• Senatorul Serban Nicolae va ocupa functia de membru pe locul ramas vacant dupa numirea ca judecator al Curtii Constitutionale a domnului senator Toni Grebla.
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Nu numai producatorii autoh-toni sunt o concurenta demna de luat in seama, ci si importurile din China si Polonia, care au intrat si ele masiv pe piata in ultimii doi ani.
În aceasta luna, demaram construirea proiectului“, a spus Toni Constantinescu, director de vânzari la West-Park SRL.În ciuda declaratiilor facute de dezvoltatorii olteni, analistii economici prevad explozia preturilor la locuintele noi.
google-analytics.com