Cautare

63890 de rezultate pentru "toate grupele din liga a 3a romania" (6.57 secunde)
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
Englezii se califica in 10 oameni, Torres a inscris si el! ... Chelsea a produs surpriza pe "Camp Nou" si s-a calificat in finala Ligii Campionilor Barcelona are cel mai slab sezon din "era Guardiola".
STEAUA invinge RAPID in derby-ul etapei a 9-a din LIGA 1, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost inscris in ultimul minut de joc de Bourceanu. ... Bourceanu deschide scorul cu un sut din interiorul careului, dupa o pasa a lui Chipciu Min.
Gaz Metan Severin a castigat la limita, scor 1-0, derbiul Olteniei din cadrul etapei a 19-a din liga secunda, cu ALRO Slatina, iar cele trei puncte contabilizate ii fac pe gazari sa devina principalii favoriti la ocuparea locului trei, unul care anul acesta ar putea duce in Liga I.
Ultima etapa a primei ligi a fost grea pentru gazde. Din cele noua echipe care au evoluat pe teren propriu, doar doua au reusit sa invinga, Steaua si Pandurii, in rest inregistrandu-se patru victorii ale oaspetilor si trei remize.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala. ... Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
Florin Prunea, presedintele executiv al lui CSMS Iasi, a declarat dupa esecul din meciul cu Gloria Bistrita, scor 0-1, ca va propune Consiliului Director retragerea din campionat, deoarece la partida din etapa a 7-a a Ligii I s-a facut o mare greseala de arbitraj immpotriva iesenilor.
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Dupa Gabriela Dananae, o alta tanara arbitra din Craiova a impartit dreptatea in teren in afara granitelor tarii. Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova.
Liga 1: ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
Asa cum anuntase imediat dupa ce a aflat ca va fi imprumutata de Oltchim Ramnicu Valcea, handbalista Melinda Geiger a ales sa joace pana in vara la o echipa din strainatate.
Fotbalistul Chinonso Ihelewere Henry, 21 de ani, a murit ieri, in timpul partidei amicale dintre Balotesti si Tulcea. Codul galben de caldura instalat ieri in sudul Romaniei a facut din start o victima, la Balotesti, in persoana unui fotbalist african in varsta de doar 21 de ani.
Dupa condamnarea lui Gigi Becali in dosarul Valiza, Steaua Bucuresti a primit o noua lovitura Vestile proaste se tin scai si de Steaua Bucuresti, nu doar de finantatorul ei George Becali.
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
Nu cu mult timp in urma, intreaga Romanie se uita chioras la transferurile pe banda rulanta si musai din afara, in special din Portugalia si America de Sud, ale CFR-ului din Cluj.
Au inceput schimbarile in lotul FCSB, la scurt timp dupa finalul sezonului in care au trecut, din nou, pe langa titlul Ligii 1. ... Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat si contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipa.
Gavril Marza, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, a anuntat ieri ca Liga alesilor locali din PSD se va adresa Congresului Puterilor Locale si Regionale de la Strasbourg si Comisiei Europene privind “abuzurile“ actualei Puteri impotriva unor autoritati locale din PSD, demisa in urma unei presupuse incompatibilitati.
Atacantul Ianis Zicu a fost prezentat oficial la noua sa echipa Pohang Steelers, ocupanta locului doi la finalul sezonului in K-League, prima liga din Coreea de Sud, informeaza Onlinesport. Internationalul roman a semnat cu "otelarii"
google-analytics.com