Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul: "micul Balaci". Dupa un inceput ezitant in tricoul Universitatii, juniorul si-a dat drumul la joc, demonstrand ca are valoare si, "crescut" cu atentie, poate deveni cea de-a doua minune a Stiintei. A venit si prima "oferta" din Olanda, patronul craiovean aruncand "pastila" ca PSV Eindhoven este dispusa sa plateasca doua milioane de euro pentru achizitionarea decarului de 17 ani, dar propunerea batavilor a fost "refuzata" politicos, pe motiv ca se vrea performanta. Jocul ieftin prestat de Adrian Mititelu nu a facut altceva decat sa-i tulbure gandirea juniorului, care se "parfumase" deja cu un aer de vedeta.
O accidentare nefericita, suferita in meciul cu Inter Gaz, l-a cam scos pe Andrei Ionescu din circuit, insa suporterii nu si-au facut probleme ca nu va reusi sa revina la forma initiala. Recuperarea calitatilor nu a decurs insa tocmai bine, "Ardei" avand evolutii destul de sterse in Liga I, dar asta nu l-a impiedicat pe finantatorul oltean sa-i "zdruncine" in continuare creierii, intiparindu-i ideea ca este "micul Balaci" si ca valoreaza foarte mult. Oferindu-i un contract imens, o suta de mii de dolari pe an, Adrian Mititelu nici nu credea vreodata ca Andrei Ionescu nu va semna prelungirea intelegerii, scadenta in vara. Abia cand a fost refuzat si-a dat seama ce "monstru" a creat, dezamagirea transformandu-l pe Mititelu intr-un dusman neimpacat.
In stilu-i caracteristic, patronul Universitatii, care maine-poimaine nu este exclus sa se autoproclame "micul Abramovici", s-a razbunat, oferindu-i la cea de-a doua negociere un contract de 2,5 milioane de lei vechi pe luna, stiind ca vedeta sa nu poate accepta asa ceva.
Nici la cea de-a treia intrevedere, asa cum prevede regulamentul, Adrian Mititelu nu a fost serios si l-a ademenit sa semneze cu Universitatea contra a doar cinci mii de euro pe an, jignitor pentru orice fotbalist din Liga I, daramite pentru "vedeta" Andrei Ionescu. Visele patronului craiovean de a scoate un profit bun de pe urma tanarului fotbalist s-au spulberat si teama ca-i va scapa printre degete o suma frumusica este alimentata de regulamentele FIFA si UEFA, care se bat cap in cap. Procedura de suspendare a fost demarata deja si se preconizeaza un proces de lunga durata, iar acest lucru nu este decat in deserviciul suporterilor, care s-au vazut dezamagiti din nou. Dar asa se intampla cand semeni vant... culegi furtuna. Nu-i asa, Adita?