Cautare

63890 de rezultate pentru "toate grupele din liga a 3a romania" (6.65 secunde)
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Reprezentantii companiei Oil Terminal au depus, ieri, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) documentatia necesara pentru promovarea la prima categorie a bursei. Anuntul a fost facut printr-un comunicat, publicat la Bursa de Valori din Capitala.
Alexandre Cardoso va fi folosit aparator central in retur, chiar daca in prima parte a campionatului brazilianul a impresionat ca atacant, fiind si golgheterul la zi al pandurilor Omul ales sa suplineasca plecarea lui Vlad Chiriches este Alexandre Cardoso si nu Ionut Rada, cum s-ar fi asteptat seful pandurilor, Marin Condescu.
"Unii fani isi construiesc blocuri pe spatele echipei" "Dinamo mi-a lasat o impresie foarte proasta. Lotul lui Dinamo este mult peste cel de la U din punct de vedere valoric. Cu toate acestea U a reusit sa castige la un scor asa si in 10 oameni.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Otelul Galati a castigat duelul din deplasare contra lui Dinamo, scor 3-1, in etapa a doua din Liga 2.
Dinamo a fost umilita de Viitorul, scor 0-5, in primul meci al rundei cu numarul 25 din Liga 1. FCSB a invins la Botosani, ia CFR Cluj a invins lejer pe FC Arges. Vineri, 26 februrie Dinamo â€" Viitorul 0-5 (detalii, pe gsp.ro).
Mai toate soselele sunt supra-peticite, ondulate si saltarete mai ceva ca pe valurile Dunarii plutind vara cu salteaua. ... Da, Calarasiul nu este inca un oras smart, nici macar la degetul mic al Primarului, nimic din smartul invocat de acesta intr-un interviu neavand baza in teren.
Dinamo a fost spulberata la Botosani, 0-4, in etapa cu numarul 24 din Liga 1, si isi continua coborarea spre Liga 2. Cu toate acestea, Flavius Stoican, antrenorul "cainilor", a ramas calm si a anuntat ca Dinamo va fi "o echipa buna in viitorul apropiat".
Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si autoritatile sanitare europene atentioneaza ca in SUA si Europa au fost identificate cazuri de gripa cu o tulpina AH3N2 care este usor diferita de cea din vaccinul existent si care poate da forme severe de boala, recomandandu-se totusi continuarea imunizarii.
Sambata a avut loc completarea Biroului Electoral Judetean Galati cu reprezentantii partidelor neparlamentare. ... In aceeasi zi a avut loc si tragerea la sorti a ordinii candidatilor pe buletinele de vot.
Dunarea si Dinamo au incheiat nedecis, 0-0, confruntarea desfasurata duminica dupa-amiaza la Calarasi, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al ligii I Betano.
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Pana cand episodul Inter Milano, din telenovela "Mirel se transfera", l-a facut sa-si piarda rabdarea, iar la finalul dublei cu Galatasaray, care a parafat o noua calificare a Stelei in Liga Campionilor, l-a facut sa declare, clar si raspicat, ca in iarna va pleca sigur din Ghencea.
TOP 10 Cele mai sexy iubite de fotbalisti din Romania Desi neoficiala, competitia dintre iubitele fotbalistilor din Liga I exista si este una destul de dura.
Capitanul nationalei de handbal feminin, Cristina Varzaru, a declarat ca oficialii Viborg HK au acceptat incetarea colaborarii cu ea cu un an mai devreme decat era prevazut si ca revine in Romania, urmand sa joace la Terom Z Iasi.
Romania a castigat categoric meciul cu Bosnia, 4-1, dar a retrogradat in Liga C din Liga Natiunilor.
https://bit.ly/3fzcqeW ) si Bogdan Socol sunt LIVE pe canalul de YouTube si pariaza in timp real pe meciul Academica Clinceni - Rapid, din Liga I ??. ... Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI:
In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare: aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din...
Zona Libera Galati a concesionat in august un teren pe care urmeaza sa se construiasca o termocentrala pe carbune.
google-analytics.com