Gaz Metan Severin a castigat la limita, scor 1-0, derbiul Olteniei din cadrul etapei a 19-a din liga secunda, cu ALRO Slatina, iar cele trei puncte contabilizate ii fac pe gazari sa devina principalii favoriti la ocuparea locului trei, unul care anul acesta ar putea duce in Liga I. Victoria l-a bucurat pe antrenorul gazdelor, Marian Bondrea, cu atat mai mult cu cat a fost obtinuta in conditii grele.
"Ar fi multe de spus, dar, concluzionand, victoria a fost binevenita. Poate in cursul jocului au fost destul de multe erori, dar pentru mine erau asteptate intr-un fel. Am avut o iarna destul de agitata, cu foarte multe accidentari, destui jucatori noi, practic am schimbat partitura de joc... Din punct de vedere al discutiei avute inainte de primul fluier, baietii au realizat cam in intregime planul. Nu a fost un joc rau, Slatina nu e o echipa oarecare... As vrea sa-i felicit pe jucatorii mei pentru modul cum au luptat. Am avut, la un moment dat, sase jucatori sub 21 de ani in teren, ceea ce nu e putin lucru, am avut jucatori accidentati, a trebuit sa-i schimbam cu altii tot cu probleme, si din acest motiv sunt satisfacut de joc si de rezultat. Le multumesc si celor din public, au fost niste suporteri deosebiti. Ceea ce ma intereseaza pe mine cel mai mult este aducerea spectatorilor la stadion, de fapt, acesta este obiectivul pe care ni l-am propus. As vrea sa nu plec de la Severin pana nu se umple stadionul, ar fi lucrul cel mai frumos. Fotbalul trebuie sa-l practicam numai si numai din placere si atunci vom avea si rezultatele dorite", a spus Bondrea.

ALRO, tratative cu Cirtu si Jerry Gane

Infrangerea suferita in fata gazarilor i-a fost "fatala" lui Daniel Mogosanu (foto), conducerea executiva a clubului ALRO Slatina hotarand ieri seara sa-l demita din functia de antrenor principal. "In urma rezultatului din acest retur, am hotarat ca Daniel Mogosanu sa nu se mai ocupe de prima echipa. El ramane la dispozitia clubului. Purtam discutii cu o persoana si asteptam un raspuns pana maine (astazi - n.r.)", a declarat, pentru Olt TV, presedintele Jean Nitulescu. Surse apropiate echipei sustin ideea conform careia oficialii aluministi poarta discutii cu Sorin Cartu si Jerry Gane. Pana la numirea noului tehnician, aluministii vor fi pregatiti de secundul George Bita.