Cautare

63880 de rezultate pentru "toate grupele din liga a 3a romania" (4.92 secunde)
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
cel mai mare circuit de carting dintr-un centru comercial din Romania. Cele doua piste din care este format circuitul - una destinata adultilor si una copiilor, sunt amplasate in interiorul mall-ului. "Suntem foarte bucurosi sa anuntam lansarea uneia dintre cele mai asteptate atractii din Mega Fun.
Rezultatele obtinute in aceasta etapa din cupele europene au consolidat locul 15 pe care Romania il ocupa inainte de aceasta saptamana. Daca o va pastra pana la final, aceasta pozitie ne-ar da posibilitatea sa trimitem doua echipe in preliminariile Ligii Campionilor, din sezonul 2015-2016.
Alianta Confederatiilor Patronale din România (ACPR) împreuna cu Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR-1903) si Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) au semnat ieri acordul privind înfiintarea organismului patronal "Business Romania".
Alianta Confederatiilor Patronale din România (ACPR) împreuna cu Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR-1903) si Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) au semnat ieri acordul privind înfiintarea organismului patronal "Business Romania".
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Fosta glorie a fotbalului feminin craiovean a asistat la meciurile din cadrul cupei care-i poarta numele. Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Importurile masive de porci vii, carne de porc, malt si furaje proteice au determinat o crestere a deficitului cu produse agroalimentare in primele 11 luni ale anului trecut cu 19,1%, ajungand la 1,4 miliarde de euro, potrivit datelor Ministerului Agriculturii (MAPDR).
Sambata a avut loc completarea Biroului Electoral Judetean Galati cu reprezentantii partidelor neparlamentare. ... In aceeasi zi a avut loc si tragerea la sorti a ordinii candidatilor pe buletinele de vot.
Basescu a decorat marti la Palatul Cotroceni 11 evrei supravietuitori ai Holocaustului, prilej cu care a declarat ca evenimentele tragice suferite de membrii comunitatii evreiesti din Romania si de unii reprezentanti ai comunitatii rrome sunt consecinta unei perioade in care politica statului roman a constat in adoptarea unei legislatii rasiale, opresive si antidemocratice, pe fondul unei lipse acute de spirit civic si al predominantei unor sentimente xenofobe.
Pentru a dezvolta o afacere cu perspective este nevoie de seriozitate, munca si pasiune. ... Acest lucru se datoreaza faptului ca, aparent, în Craiova sunt deja acoperite mai toate domeniile de activitate.
Gheorghe Mencinicopschi, fost manager al Institutului de Cercetari Alimentare, a explicat, pentru Ziar Medical, de ce nu functioneaza, in mod miraculos dietele, ce boli poate semnala pofta de un anumit aliment si ce trebuie sa mancam pentru a ne induce o stare de bine.
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca.
Atacantul Valentin Lemnaru continua pasa proasta de la finalul anului trecut, nereusind sa inscrie din septembrie 2011 Responsabil cu golul in atacul pandurilor, Valentin Lemnaru a uitat sa mai marcheze. Ultima reusita a sa dateaza din 27 septembrie 2011, cu Astra Ploiesti, la Targu Jiu, scor 1-2.
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene. ... din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita.
Pas-pas, ai nostri bravi parlamentari, intr-un exces de preocupare pentru protectia sociala a populatiei, s-au decis ca anumite venituri ale romanilor trebuie marite.
Toate s-au intamplat intr-o faza FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. Alin Dobrosavlevici, fundasul gazdelor, s-a ciocnit cu Cristi Balgradean in careul FCSB, pe finalul meciului, si a avut nevoie de interventia medicilor.
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
google-analytics.com