Cautare

63890 de rezultate pentru "toate grupele din liga a 3a romania" (7.02 secunde)
Liga Nationala de handbal masculin se reia astazi, de la ora 18.00, cu jocul din etapa a XII-a dintre Dinamo Municipal Calarasi (locul 5, 13 puncte) si Energia Pandurii Targu Jiu (locul 4, 13 puncte).
din Severin, dintre Gaz Metan si Muresul Deva, Gheorghe Constantin si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al clubului oltean. Costica Valcea si-a justificat decizia chiar in programul de meci, invocand singuratatea si problemele de sanatate. "Randurile pe care le astern acum sunt urmare a unei lungi chibzuinte.
Liber de contract dupa ce a fost izgonit din Turcia, de la Bursaspor, Gicu Grozav cauta sa-si relanseze cariera. Dinamo a anuntat pe site-ul oficial sosirea atacantului de 28 de ani (varsta implinita pe 29 septembrie).
Italia - liderul partidului Liga Nordului: ... Liderul de extrema-dreapta Geert Wilders cere un referendum privind apartenenta la UE Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta Frantei la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat in favoarea iesirii din blocul comunitar, potrivit Reuters.
Spun Steaua lui Becali si nu Steaua lui Lacatus pentru ca ea a incetat de mult sa mai fie a "Fiarei" sau a lui Hagi.
Victor Brannstrom, un fotbalist in varsta de 29 de ani, legitimat la Pitea, in liga a patra din Suedia, s-a prabusit si a murit pe teren.
Cel mai nou Consiliu al Marii Negre, organizat de Liga Nationala a Statelor Unite, se va desfasura la Constanta pe 4 aprilie 2009. Fondata in 1902, Liga Navala a SUA este o organizatie civila, dedicata educarii publicului asupra importantei puterii maritime pentru Statele Unite si aliatii acestora.
Astazi, 16 Octombrie 2010, are loc, la Sala Palatului din Bucuresti, Congresul National al PSD, unde participa peste 5000 de oameni. Comitetul Executiv al PSD si Liga Alesilor Locali social-democrati au dezbat vineri programul de guvernare al partidului si modificările la statut.
Handbalistele de la SCM Craiova intalnesc astazi, cu incepere de la ora 14.30, la Filiasi, formatia CSM Bacau, in cadrul etapei a zecea din Liga Nationala.
Antrenorul formatiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sambata lotul de jucatori pe care va conta in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumularilor fizice. Lotul gazarilor cuprinde 26 de jucatori si este compus din urmatorii:
Gaz Metan Severin a reusit o victorie de moral ieri, in cel de-al doilea amical disputat in Antalya, elevii lui Marian Bondrea (foto) castigand cu 3-1 (2-1) intalnirea cu FC Aarau, ocupanta locului secund din liga a doua din Elvetia.
Pandurii Targu Jiu vrea sa puna capat seriei de nereusite din retur, in ciuda evolutiilor foarte bune, in meciul cu o echipa ce incearca sa supravietuiasca in Liga 1 Gata cu lamentarile la Pandurii! Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii.
LIGA 1: ... RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58.
Soarta Universitatii Craiova a fost pecetluita! Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a propus in cadrul sedintei de astazi a Adunarii Generale, sustinuta la Casa Fotbalului, excluderea Universitatii Craiova din fotbalul romanesc. Votul a fost unul neverosimil:
Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, continua campania de intarire a lotului in vederea sezonului viitor prin transferul portarului iberic Silvia Navarro (foto).
Sondaj.A inceput noul sezon din Liga 1 - 5 echipe se bat pentru titlul de campioana! ... Ieri a inceput noul sezon din Liga 1, unul care se anunta a fi extrem de disputat.
GAFELE LUI KARIUS NU POT FI UITATE Prima repriza a fost una a lacrimilor. Salah a parasit terenul accidentat, dupa ce fusese tavalit de Sergio Ramos, iar cateva minute mai tarziu Carvajal a fost si el schimbat. ... La pauza scorul a fost 0-0.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Cristi Borcea a vorbit despre Dinamo si anii de glorie ai clubului. Fostul actionar din Stefan cel Mare a rememorat momentele cand Dinamo, Steaua, Rapid, Poli Timisoara, CFR Cluj se luptau pentru titlu. In acea perioada, finantatorii din Liga 1 investeau sume imense pentru a castiga campionatul.
google-analytics.com