Cautare

7348 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs galati" (3.32 secunde)
Noile propuneri facute joia trecuta de catre conducerea Combinatului sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au fost trecute intr-un proces verbal semnat de toti reprezentantii celor doua parti.
Piata imobiliara din Galati este in declin. ... Schimbarile majore care au loc pe piata imobiliara din Galati au inceput cu cateva luni in urma, cand bancile si-au inasprit conditiile de creditare determinand astfel o scadere de 10% a preturilor imobilelor vechi din oras.
Aceasta este concluzia formulata de Bogdan Costin, directorul Oficiului Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati, in ceea ce priveste situatia actuala a fondurilor cerute fie de la Uniunea Europeana, fie de la bugetul de stat.
Peste 300 de angajati ai unor societati galatene care au contracte cu ArcelorMittal Galati au fost disponibilizati in ultimele zile sau urmeaza sa-si piarda locul de munca in perioada urmatoare, conform notificarilor primite de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati .
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Concurs Tenda - castiga un router wireless si doua accesorii (Autor: ... Si ne-am decis sa facem un concurs pentru voi si sa vi le oferim cadou. ... Sa va spun acum despre concurs. ... Punem punct acestui concurs in data de 8 mai la ora 23:59.
Postul de director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat de Minodora Vasiliu, a fost scos la concurs prin Agentia Nationala a Functionarilor Publici, concursul urmand a avea loc in perioada 15-18 noiembrie.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
scoaterea posturilor la concurs astfel incat la terminarea rezidentiatului medicii sa fie ajutati sa se angajeze la spitale cu deficit de personal si sa fie descurajata ramanerea lor in marile centre universitare fara post (asa cum se intampla in prezent);
Deplasare la concurs cu bani de imprumut Catalin Brandusoiu, director adjunct al LPS "Petrache Triscu", a spus ca rezultatele obtinute de micutii atleti in Capitala sunt foarte bune si, surprinzator, acestia s-au remarcat in probe de sprint sau probe tehnice (aruncarea ciocanului):
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
Ministrul Administratiei si Internelor s-a aflat ieri, pret de cateva ore, intr-o vizita de lucru la Galati. ... Printre invitati s-au numarat Mihai capra, prefectul judetului Galati, Mircea Toader, vicepresedintele Consiliului Judetean Galati, Inspectorul sef al IJP Galati, comisar sef Tache Bocaniala.
Alegerile interimare din cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati i-au scos invingatori, atit la Biroul Judetean pentru Tineret, cit si la cel municipal, pe doi fosti membri ai TSD In urma cu aproximativ o saptamina, in cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati au avut loc alegeri pentru constituirea Biroului Judetean de Tineret si pentru Biroul Muncipal de Tineret, membrii PUR care urmau a fi alesi la conducerea celor doua structuri urmind a ramine in functii pe o perioada de 3 luni de la alegerea lor.
Potrivit legii, daca un consilier local nu se prezinta de trei ori consecutiv la sedintele Consiliului Local, isi poate pierde pozitia in care a fost ales In ultimele doua sedinte ale Consiliului Local Galati absenta consilierului PSD Andreea Marat a fost consemnata de secretarul Consiliului in condica de prezenta.
Daca ma intreba cineva zilele trecute cine mai este la conducerea organizatiei municipale a PD-L Galati, ma punea in mare incurcatura!
google-analytics.com