Alegerile interimare din cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati i-au scos invingatori, atit la Biroul Judetean pentru Tineret, cit si la cel municipal, pe doi fosti membri ai TSD



In urma cu aproximativ o saptamina, in cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati au avut loc alegeri pentru constituirea Biroului Judetean de Tineret si pentru Biroul Muncipal de Tineret, membrii PUR care urmau a fi alesi la conducerea celor doua structuri urmind a ramine in functii pe o perioada de 3 luni de la alegerea lor. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, a fost anuntat rezultatul alegerilor, presedinta a Biroului Judetean de Tineret al PUR fiind aleasa Adelina Hristea, fosta presedinta a Organizatiei de Tineret a PSD Galati, iar presedinte al Biroul Municipal de Tineret al PUR Galati a fost ales tot un fost membru al PSD, Florin Lungu.

"Eu nu va ascunde faptul ca au existat niste discutii de negocieri. Noi nu am venit sa fortam nota aici, ci am cerut, democratic, daca vor fi mai multe propuneri, sa supunem la vot. Colegii nostri mai vechi de la PUR nu si-au manifestat dorinta de a candida, eu si cu Florin Lungu reprezentind singurele propuneri pentru functiile de conducere", marturiseste Adelina Hristea.

Pina nu demult lidera a TSD Galati, Adelina Hristea a tinut sa prezinte reprezentantilor mass media un tabel nominal cu toti tinerii demisionari din PSD Galati care au trecut in aceeasi perioada cu ea la Organizatia PUR Galati. Pe aceasta lista figureaza 32 de nume, Adelina Hristea declarind ca numarul demisionarilor din PSD Galati este mult mai mare, ajungind chiar la 50-60 de persoane. In saptamina care urmeaza, tinerii umanisti vor sa organizeze mai multe actiuni de strada, printre care se numara si organizarea in data de 28 aprilie a Zilei Tineretului si impartirea de felicitari tuturor galatenilor cu ocazia apropierii sarbatorilor pascale.