Cautare

2685 de rezultate pentru "the" (2.09 secunde)
Cotidianul "The Financial Times" a publicat in editia online un material in care apreciaza ca Romania si-a incetinit vizibil ritmul reformelor de la momentul aderarii la UE. ... "Sunteti un mincinos", comenteaza "The Financial Times".
PLD a fost recunoscut ca persoana juridica si va fi inscris in Registrul partidelor politice, la finalul a trei luni de infatisari in instanta datorate contestatiilor depuse de PNL.
Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca "pana sambata, este posibil sa fie sesizata Comisia de la presedintie pentru suspendarea premierului".
Presedintele Traian Basescu a continut ieri consultarile cu partidele parlamentare, pe tema introducerii votului uninominal, cu reprezentantii PNL, PC si cei ai minoritatilor nationale altele decat cea maghiara.
Alegerile pentru Parlamentul European stau sub semnul intrebarii. Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat sambata ca va propune guvernului in sedinta de astazi amanarea scrutinului de pe 13 mai din cauza scandalurilor politice.
Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE), Nicolae Opris, a declarat joi ca s-a intalnit dupa iulie 2005 cu fostul ministru al Economiei Codrut Seres si consilierul prezidential Theodor Stolojan, iar discutia a vizat si contractul dintre Energy Holding si Alro Slatina.
Premierul Tariceanu a declarat ca nu va face alta nominalizare pentru postul de ministru de Externe si a apre-ciat ca maniera sefului statului de a tergiversa numirea lui Adrian Cioroianu dovedeste ca acesta incearca sa blocheze relatia institutionala dintre Guvern si Presedintie.
Liberalii sunt de parere ca principalul vinovat pentru criza politica pe care o traverseaza Romania este Traian Basescu, care, "dupa ce a semanat timp de doi ani de zile vant, culege acum furtuna", dupa cum s-a exprimat ieri vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti.
"The Bears au pierdut, asa cum va face si Obama. Clinton Presedinte", afirma mesajul din finalul clipului. Un purtator de cuvant al senatorului Hillary Clinton a refuzat sa comenteze aparitia spotului, iar reprezentantii campaniei lui Obama nu au putut fi contactati imediat pentru comentarii.
Raportul pe care Romania il va trimite Comisiei Europene la sfarsitul lui martie in legatura cu progresele realizate in domeniul Justitiei si afaceri interne contine elemente care ne fac sa fim optimisti in privinta evaluarii acestora, a dat asigurari secretarul de stat Adrian Ciocanea, seful Departamentului pentru Afaceri Europene.
Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, a anuntat ca PNL va incepe, saptamana aceasta, negocieri cu toate partidele parlamentare pentru a se gasi o solutie prin care o formula guvernamentala sa fie sustinuta in Parlament.
PLD isi alege sambata, in cadrul Congresului de constituire a formatiunii, structura de conducere si programul politic, Theodor Stolojan fiind candidatul pentru functia de presedinte al partidului.
Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 (IRR) a organizat ieri o dezbatere asupra Raportului Comisiei prezidentiale de condamnare a dictaturii comuniste, optiune de altfel deloc surprinzatoare, dat fiind faptul ca respectivul institut este condus de unul dintre "incriminatii" raportului, Ion Iliescu.
Fostul secretar de stat in MEC Ionel Mantog il acuza, in fata Comisiei parlamentare de ancheta, pe fostul ministru Codrut Seres, sustinand ca vrea sa-l scoata "tap ispasitor" in scandalul "pietei energetice".
Ultimul Barometru al Opiniei Publice (BOP) realizat de institutul IMAS, dat publicitatii joi, arata ca daca duminica viitoare vor avea loc alegeri, Alianta D.A.
Primul Congres al Partidului Liberal-Democrat va avea loc astazi, la Palatul Parlamentului. Organizatorii estimeaza ca vor fi prezenti circa 1.500 de delegati.
Fostul sef al Agentiei de Strategii Guvernamentale Valeriu Turcan este noul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale. Turcan ia astfel locul Adrianei Saftoiu, care a demisionat din functie la inceputul acestei saptamani.
Theodor Stolojan doreste refacerea Aliantei prin cuplarea Partidului Liberal Democrat, pe care il conduce, cu Partidul Democrat, in cazul in care democratii ies de la guvernare si rup protocolul cu PNL.
Primul Congres PLD a consfintit trioul Stolojan-Flutur-Stoica la conducerea partidului. Nici mai tinerii exclusi din PNL, Cristian Boureanu si Raluca Turcan, nu au fost uitati, ambii find promovati in functii de vicepresedinti.
Primul Congres al liberal-democratilor nu a furnizat nici un fel de surprize scenei politice. Lucrarile au inceput cu atacuri dure la adresa PNL si a partidelor din Opozitie si cu intarirea pozitiei de aliat al PD si al presedintelui Basescu.
google-analytics.com