Cautare

2685 de rezultate pentru "the" (3.01 secunde)
Liberalii constanteni au tinut sa argumenteze din nou pozitia PNL cu privire la demiterea presedintelui Traian Basescu, profitand de ocazie pentru a-i ridiculiza pe "marele politician" Emil Boc si "cartitele" care au creat PLD.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ieri ca misiunea partidelor care l-au sustinut pe Traian Basescu la referendum, respectiv PLD, PD, PNG si UPSC, este de a actiona pentru formarea polului de centru-dreapta in Romania.
Presedintele Traian Basescu a declarat intr-un interviu acordat cotidianului britanic "The Times" ca va da Parlamentului un ultimatum, 30 iunie, pentru a adopta o noua lege electorala, in caz contrar urmand sa convoace un referendum pe aceasta tema.
Liderii PLD, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au facut ieri, la 132 de ani de la infiintarea PNL, un apel catre liberali, membri sau simpatizanti, sa li se alature in PLD, despre care au spus ca este singurul partid din Romania care reprezinta liberalismul autentic.
Delegatia Permanenta a PLD a adoptat vineri o rezolutie potrivit careia singura solutie reala pentru iesirea din criza este organizarea de alegeri parlamentare anticipate.
Biroul de Cercetari Sociale a difuzat, duminica, rezultatele unui sondaj de opinie, potrivit carora democratii ar aduna 45,3% din voturi, daca intr-o saptamana s-ar desfasura alegeri parlamentare anticipate.
Presedintele Traian Basescu nu a scapat ocazia de a-i ataca din nou, ieri, pe cei 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa din functie.
Liderii PD si PLD au convenit, la inceputul acestei saptamani, sa se intalneasca in fiecare luni, in vederea colaborarii politice si parlamentare, in acest sens urmand ca cele doua partide sa semneze un protocol, dupa ce democratii vor anula la tribunal protocolul Aliantei PNL-PD.
Solidaritatea Universitara (SU) face un apel la cei din Piata Universitatii din 1990 sa pastreze simbolurile si ideile Revolutiei si sa interzica anexarea si pangarirea lor ilegitima de catre complicii minerilor si ai regimului FSN din 1990.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ieri ca una dintre variantele discutate in cadrul intalnirii cu PD a fost crearea in Romania a unui partid de centru-dreapta, dupa un model existent in Spania.
PD si PLD vor semna protocolul de colaborare dupa sau in preajma alegerilor pentru PE, a anuntat liderul PD, Emil Boc.
Potrivit site-ului Presedintiei, Traian Basescu a primit in cursul anului trecut nu mai putin de 25 de cadouri din categoria celor pentru care declararea este obligatorie.
Partidul Liberal Democrat a vorbit ieri despre modificarea Constitutiei si despre fondarea unei "Noi Republici". Liberal-democratii au tinut sa reafirme decizia lor privind consolidarea liberalismului de dreapta din Romania, prin intarirea propriilor structuri teritoriale si atragerea in partid a reprezentantilor de varf ai noii generatii.
Liderul PLD, Theodor Stolojan, a declarat ca partidul sau il va sustine pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, apreciaza ca, in cazul in care PSD ar ajunge la guvernare, Ioan Rus ar fi mai bun premier decat Mircea Geoana.
Democratii si liberal-democratii si-au oficiat relatia prin care urmaresc realizarea unui front comun impotriva PNL, PSD si UDMR.
Theodor Stolojan considera ca partidul din care a facut parte pentru o lunga perioada de timp are acum o problema de identificare cu liderii actuali, care l-ar fi transformat intr-un prizonier politic al PSD.
Romanii au din ce in ce mai putina incredere in clasa politica - o demonstreaza cel mai recent sondaj Gallup dat publicitatii.
La Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra Neamt, in prezenta capilor partidului, a avut loc ieri prima conferinta judeteana a liberal-democratilor nemteni, organizatia situata pe primul loc in tara ca numar de membri si organizare.
O alianta PD-PLD se bucura de mai multa legitimitate in perceptia electoratului, decat o reunire formala de partide in cadrul unei aliante PNL-PN¥CD-AP.
google-analytics.com