Cautare

2685 de rezultate pentru "the" (3.32 secunde)
PD si Traian Basescu scad in preferintele electorale, potrivit unui sondaj IMAS realizat in luna iulie. Sondajul mai arata ca fata de luna iunie presedintele se mentine in topul increderii, insa este cotat cu 5 procente mai putin.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, considera ca o viitoare formula politica de structurare a polului de dreapta ar trebui sa-i includa si PNTCD.
Theodor Stolojan, presedintele Partidului Liberal Democrat a anuntat ca partidul sau va sprijini toate initiativele politice de inlaturare a Guvernului Tariceanu.
Si democratii si liberal-democratii vorbesc despre caderea Guvernului ca efect al unei motiuni de cenzura pe care intentioneaza sa o depuna in replica la proiectul de buget intocmit de Cabinetul Tariceanu pentru 2008.
Un sondaj realizat de Compania de Cercetare Sociologica si Branding, realizat in perioada 26-29 iulie, releva faptul ca PD se mentinea in fruntea optiunilor electoralui, cu 42,6% dintre cei intervievati.
Plecarea viceprimarului din Navodari de la PNL la PLD nu este resimtita ca o lovitura serioasa pentru imaginea partidului condus la Constanta de deputatul George Dragomir.
Politica romaneasca excede prin incertitudine, superficialitate si inconsistenta. O dovedeste si ultimul demers initiat de PSD, care anunta, dupa cateva luni de dezbateri interne, ca va depune pana pe 10 septembrie o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu.
Lista Partidului Liberal Democrat pentru alegerile europarlamentare il are pe primul loc pe presedintele liberal-democratilor, Theodor Stolojan. Liberal-democratii s-au reunit, vineri, in cadrul Delegatiei Permanente, in cadrul careia a fost validata lista candidatilor pentru europarlamentare.
Valeriu Stoica a infirmat orice intentie de a deveni presedinte al PLD, prin trimiterea lui Theodor Stolajan la Bruxelles, ca europarlamentar si orice lupta in interiorul partidului pentru ocuparea scaunului de lider.
Liderul Partidului Liberal Democrat, Theodor Stolojan, a calificat drept "intoxicari cu bunastiinta" informatiile potrivit carora tot mai multi peledisti se intorc la PNL.
Seful departamentului pentru afaceri europene, Adrian Ciocanea, are obiectii in ceea ce priveste candidaturile mai multor persoane politice pentru un loc in Parlamentul European.
Partidul Democrat ar obtine 42% din voturile romanilor daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, in timp ce presedintele Traian Basescu se bucura de increderea a 54% din romanii cu drept de vot.
Cand vine vorba despre cum ar prefera romanul sa voteze, sondajul arata ca poporul prefera, in proportie de 80,6%, sistemul de vot uninominal, si doar 10,3% mai sunt fideli scrutinului pe liste.
Presedintele Traian Basescu ramane pe primul loc intr-un top al increderii in politicieni, desi, fata de anul trecut, cota de incredere a sefului statului a scazut cu 5,5 procente, de la 37,7% la 32,2%.
Liberalii constanteni si-au stabilit, in cursul zilei de ieri, in cadrul unei sedinte a Delegatiei Permanente Teritoriale, o parte dintre candidatii pentru functia de primar in mai multe localitati ale judetului.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a anuntat marti ca parlamentarii formatiunii vor urmari, in cadrul dezbaterilor asupra proiectului bugetului de stat pe 2008, daca sunt indeplinite anumite conditii minime, in caz contrar votul liberal-democratilor va fi unul negativ.
Mircea Geoana, liderul PSD, si-a vazut ieri dupa-amiaza dorinta implinita: motiunea de cenzura "1000 de zile de haos - Sfarsitul guvernarii de dreapta" a fost depusa in Parlament.
Abia citita motiunea de cenzura, liderii democrati si cei liberal-democrati fac deja calculele pentru formarea noului cabinet. Variantele sunt guvern PD sau guvern PD-PLD, cu premier Vasile Blaga sau Theodor Stolojan.
Theodor Stolojan, presedintele PLD, a anuntat sambata ca nu va accepta sa faca parte dintr-un nou guvern intrucat este primul pe lista PLD pentru Parlamentul European.
Asociatia "Solidaritatea pentru libertatea de constiinta" avertizeaza ca va ataca in instanta orice act prin care autoritatile statului vor acorda fonduri pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului.
google-analytics.com