Cautare

2685 de rezultate pentru "the" (2.43 secunde)
Partidul Liberal Democrat si-a ales conducerea. Cu Theodor Stolojan in frunte, PLD si-a propus sa fie partener al PD si al presedintelui Traian Basescu si s-a declarat partid de opozitie la adresa guvernului si a patrulaterului PSD - PNL - PRM - PC.
Liberalul Puiu Hasotti nu a dorit ieri sa comenteze componenta noului Guvern Tariceanu, precizand doar ca, in ceea ce-l priveste, raspunsul sau a fost, pana la urma, "nu" pentru un eventual fotoliu de ministru.
Guvernul PNL-UDMR propus de premierul Calin Popescu Tariceanu a fost votat ieri de parlament cu o larga majoritate. 303 parlamentari au votat pentru si 27 impotriva, numarul necesar de voturi fiind de 234.
Un responsabil al CEZ Romania, societatea care administreaza fosta Electrica Oltenia, acuza statul ca nu poate reglementa piata energiei electrice si se plange de jocurile de interese care stau in spatele contractelor de energie.
Necazul democratilor si al presedintelui Basescu a deschis larg portile tarlei politice.
Cu exceptia democratilor bihoreni care au privit buimaci la suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, reprezentantii partidelor politice din Bihor, participanti directi la acest act istoric, sunt gata sa parieze pe refuzul sefului statului de a-si da demisia, asa cum a anuntat, in urma cu doua zile.
Mii de persoane si-au dat întâlnire în Piata Universitatii din Bucuresti, simbol al luptei împotriva comunismului, unde l-au aclamat pe presedintele Basescu si au strigat sloganuri împotriva guvernului, a premierului Tariceanu si a parlamentului.
Prestigioasa Associates Press mentioneaza ca Uniunea Europeana urmareste cu "nervozitate" evenimentele din tara noastra, in timp ce britanicii de la The Guardian sunt de parere ca "Romania a fost aruncata in incertitudine politica, dupa ce Parlamentul a votat suspendarea presedintelui, ca un prim pas spre demiterea sa".
„Vacaroiu the king of Congo!“, „Basescu, nu uita / tara e de partea ta!“, „Base, just do it!“, „Parlamentul României, rusinea Europei“, „Jos Tariceanu!“, „Basescu, Basescu!“ sau „322 si-au batut joc de  noi!“, cu referire la numarul parlamentarilor care au votat pentru suspendare.
"Vacaroiu the king of Congo!", "Basescu, nu uita / tara e de partea ta!", "Base, just do it!", "Parlamentul Romaniei, rusinea Europei", "Jos Tariceanu!", "Basescu, Basescu!" sau "322 si-au batut joc de  noi!", cu referire la numarul parlamentarilor care au votat pentru suspendare.
Desi oficial campania electorala nu a inceput, cele doua tabere au inceput sa scoata artileria grea a acuzelor. Liderul Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, a venit pregatit la conferinta de presa de ieri a partidului pe care-l conduce cu un "Top 10" al sustinatorilor presedintelui Traian Basescu.
Ieri, la iesirea din sediul de campanie, Traian Basescu a declarat, din autoturismul personal, ca parlamentarii care au votat hotararea privind referendumul privind demiterea sa sunt parte "a acelui lot de 322, care va deveni un numar rau pentru Romania", referindu-se la numarul celor care au votat suspendarea sa.
Intr-un articol publicat in editia sa online, revista "The Economist" apreciaza ca presedintele suspendat al Romaniei va fi norocos daca va reusi sa se intoarca in curand la Palatul Cotroceni.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu.
Peste 25.000 de oameni, din opt judete, au participat ieri la cel mai mare miting electoral organizat in Romania ultimilor ani.
Democratul Romulus Minca, aspirant la postura de candidat al PD la Primaria Constanta, are o relatie extrem de buna cu PLD-ul lui Theodor Stolojan.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Craiova s-a transformat ieri într-o mare portocalie. Pe o vreme canicularã, peste 30.000 de persoane din 11 judeþe ale þãrii au luat cu asalt Piaþa Prefecturii din Bãnie pentru a se întâlni cu preºedintele Traian Bãsescu .
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a anuntat ca in cursul acestei saptamani PD si PLD isi vor concentra fortele in zona rurala pentru a-i indemna pe oameni sa participe la vot.
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila.
google-analytics.com