Cautare

406 de rezultate pentru "tentativa" (6.95 secunde)
Nimic nu oglindeste mai bine debandada conducerii centrale a PD-L decat aceasta tentativa de a-l asigura pe Basescu ca nu are in spate un "Nr.
PNL are datoria sa aduca la cunostinta Romaniei preparativele Cabinetului Boc-Udrea de impovarare a natiunii, anuntate saptamana trecuta si de Mugur Isarescu", a afirmat Crin Antonescu, acuzand Guvernul de "tentativa de asasinat economic, la adresa celui mai productiv segment, clasa mijlocie".
Aceasta tentativa de dizolvare, la vremuri grele, a chipului propriu in peisajul comun si de aruncare a responsabilitatii individuale in carca a milioane de oameni nevinovati este cea mai jalnica proba de lasitate pe care o poate da un om ce detine inalte demnitati publice si care, mai ales, a pretins ani in sir ca el este alfa si omega a tot ceea ce se petrece acum in tara asta.
Printre atacurile suburban-vadimiste, la adresa PDL si a lui Basescu, Ponta mai scapa si cate o ironie la adresa lui Antonescu, ridiculizand orice tentativa a liberalilor de a forma o coalitie menita sa duca la o schimbare de regim si facandu-i responsabili in solidar cu PDL pentru dezastrul economic actual.
Impact News publica articolul "Ping-pong pe putere intre Ponta si vechii pesedisti pe tema guvernarii", pe care il puteti citi in continuare. 'Liderul PSD Victor Ponta cauta sa previna orice tentativa de subminare a autoritatii sale in partid.
Va exista o noua tentativa de suspendare a presedintelui Basescu? Joi, 19 august 2010, rezultatele sondajului erau urmatoarele: • Nu:
Cum vinovatii sunt 6.000 de politisti si jandarmi, in frunte cu liderii lor sindicali, este greu de imaginat ce masuri ar putea lua ministrul Blaga, orice tentativa de a actiona contra propriilor subalterni generand o situatie exploziva.
La randul lor, procurorii nemteni au declansat deja investigatii cu privire la imprejurarile in care s-a produs incidentul, sub aspectul comiterii infractiunilor de tentativa de omor si, respectiv, omor, dar si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.
Cei 26 de semnatari, intre care se numara deputatii Viorel Hrebenciuc, Nicu Banicioiu, Mircea Dusa, Radu Moldovan, Florin Iordache, Valeriu Zgonea, europarlamentarii Corina Cretu si Catalin Ivan si o serie de lideri ai organizatiilor locale social-democrate, numiti dupa alegerea lui Ponta ca presedinte de partid, mai sugereaza ca strategia de atac pus in scena de Geoana nu a fost facuta de capul lui, ci in tandem cu liderii PNL si PC, Crin Antonescu si Dan Voiculescu, intr-o tentativa a acestora de a diviza si slabi PSD.
Inclusiv prin tentativa de a indemna lumea sa se resemneze cu ideea ca statul social a murit in Europa, social-democratia nemaiavand sanse nici in Romania.
Daca a existat vreo tentativa de a fi plasata Elena Udrea la presedintia PD-L, sansa de reusita se pare ca s-a diminuat in mod dramatic.
Problema nu e ca nu stim ce si cat s-a baut pe acolo ci ca stim sigur ca a fost vorba despre o tentativa de puci.
El este urmarit penal intr-un dosar de retrocedare a unei paduri de aproape 2.000 de hectare in comuna doljeana Ghidici, dosar in care procurorii DNA il acuza de tentativa la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.
El este urmarit penal intr-un dosar de retrocedare a unei paduri de aproape 2.000 de hectare in comuna doljeana Ghidici, dosar in care procurorii DNA il acuza de tentativa la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.
Mai tineti minte tentativa domnului Adriean Videanu, care intreba Comisia Europeana, fiind ministru, daca firma domniei sale poate accesa fonduri europene?
"Am avut o tentativa (de a intra in politica n.red.) in 2008, cand am candidat la Senatul Romaniei din partea municipiului Brasov, dar am avut ocazia sa constat cat de murdar sunt organizate alegerile, cat de multe implicatii care pun intr-o lumina proasta imaginea unui politician sunt si am decis, de atunci, sa raman cosmonautul Prunariu, cel care se ocupa de activitatea stiintifica, cel care reprezinta Romania in forumuri internationale si sper ca o fac cu succes si prefer sa ma iubeasca intreaga tara decat sa ma injure jumătate din tara", spune Dumitru Prunariu in interviu.
Au constituit o tentativa de a-l face simpatic si de a deschide perspectiva unui partid frecventabil. Pentru Basescu, solutia optima e ca PD-L sa fie condus de Blaga, iar Boc sa ramana prim-ministru.
Corlatean a afirmat ca, pe langa "tentativa de frauda electorala anuntata de Baconschi", motiunea simpla a PNL si PSD va pune in discutie si "esecul" diplomatiei de la Bucuresti in realizarea obiectivului asumat de aderare a Romaniei la spatiul Schengen in martie 2011.
Corlatean a afirmat ca, pe langa "tentativa de frauda electorala anuntata de Baconschi", motiunea simpla a PNL si PSD pune in discutie si "esecul" diplomatiei de la Bucuresti in realizarea obiectivului asumat de aderare a Romaniei la spatiul Schengen in martie 2011.
Orice tentativa de acest fel este prompt sanctionata de opinia publica, de partidele politice si de Curtea Constitutionala. Presedintele Romaniei nu numai ca a facut acest lucru in urma cu cateva zile, dar s-a si autodenuntat.
google-analytics.com