Cautare

406 de rezultate pentru "tentativa" (2.60 secunde)
Intr-adevar, prima tentativa de reabilitare a canalului Cornitoiu, printr-un imprumut, a fost o hotarare a Consiliului Local Municipal din 2002, ramasa insa fara rezultat tocmai din pricina ca primaria nu putea obtine fonduri pentru reparatiile unui obiect pe care nu-l are.
Eu pot sa fac asta daca primesc de la Parchet o solicitare, pentru ca, altminteri, orice tentativa a mea de a aborda selectiv contractele va duce la procese interminabile, pentru ca intr-un contract pretul nu este relevant decat intr-un context:
In ultima sa tentativa de a-i convinge pe membrii Guvernului sa nu amane alegerile europene programate pe 13 mai, presedintele Traian Basescu a discutat ieri cu ministrii Cabinetului Tariceanu.
Mohammed, cetatean pakistanez, a mai spus ca a fost responsabil pentru atacul din 1993 de la World Trade Center din New York, un atentat asupra unui club de noapte din Bali, o tentativa de doborire a doua avioane americane, cu ajutorul explozibililor ascunsi in pantofii atacatorilor, dar si pentru alte atacuri.
In urma cu jumatate de an, PNL a mai avut o tentativa de retragere a trupelor din Irak, fara nicio consultare prealabila in CSAT, decizia PNL - nepusa in practica in cele din urma - fiind catalogata de Traian Basescu drept "atentat grosolan la interesul national al Romaniei".
In alta ordine de idei, deputatul PRM s-a declarat convins ca ultimele sondaje de opinie reprezinta "o noua tentativa de manipulare a opiniei publice".
"Este a doua tentativa a lui Patriciu de a distruge PNL, in timp ce adevaratii liberali plang si isi dau seama ca trebuie sa faca ceva pentru a mai ramane in istorie", s-a aratat de parere Moisoiu.
Pentru fiecare dintre acestea se pedepseste si tentativa, iar actiunea penala se pune in miscare din oficiu. In plus, presedintii de sectii de votare care pierd vreuna dintre stampilele de vot sunt pasibili de amenda ce poate ajunge la 2.000 de lei.
In schimb, el s-a aratat neincrezator vizavi de o posibila tentativa de fraudare a votului parlamentar, in situatia in care deputatii si-ar fi lasat intentionat cartelele in pupitre, pentru a li se exercita votul in absenta de catre alti colegi.
Comisia juridica, cea pentru invatamant si cea pentru drepturile omului au avut miercuri o noua tentativa de a discuta legea statutului minoritatilor, dar presedintele de sedinta a constatat ca sedinta nu poate avea loc in conditiile in care erau prezenti doar 23 de deputati, dintre cei 34 care trebuiau sa asigure cvorumul minim.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a anuntat vineri ca a depus un numar de 41 de plangeri penale, la toate parchetele de pe langa tribunalele judetene din tara, impotriva liderilor PD si PLD, pe care i-a acuzat de tentativa de frauda a alegerilor europarlamentare.
Referitor la amenintarea PSD cu anticipatele, Stolojan a fost de parere ca este vorba, din nou, despre o noua tentativa a social-democratilor de a mai obtine niste avantaje.
Inlocuit din functie din cauza unui management mai putin performant, Pricopie a jucat ultima carte prin tentativa sa de a accede la sefia organizatiei Mangalia a PNL, asta dupa ce si-a petrecut vicepresedintia de la DMHI efectuand un lobby agresiv si murdar pentru a fi desemnat candidatul partidului la primarie.
cert este ca acesta este zvonul oficial care bantuia ieri - probabil o ultima tentativa de victimizare a deputatului Stelian Dutu.
Adica, pedelistii constanteni au aflat si de faptul ca tentativa lui Dutu de a forta mana de la centru a partidului se baza pe minciuni, iar solutia "salvatoare" PNL a ramas, drept urmare, la stadiul de intentie.
Partidul Democrat- Liberal Constanta a reactionat ieri in termeni duri dupa ce un post de televiziune central a dat publicitatii un sondaj potrivit caruia Radu Mazare este creditat cu 75% din intentiile de vot ale constantenilor. PD-L considera demersul sociologic realizat de Insomar drept "o noua tentativa de manipulare".
Ieri pana la ora 18.00 Biroul Electoral Municipal primise 18 sesizari privind fraudarea alegerilor. Printr-un gest fara precedent, sefii principalelor formatiuni politice din judet au depus o contestatie comuna impotriva PC, solicitand transformarea reprezentantilor acestui partid in simpli observatori in sectiile de votare.
Reamintim ca Iulian Gherasim a fost trimis in judecata pentru tentativa de talharie, dupa ce a incercat sa jefuiasca un exchange constantean, amenintand-o pe vanzatoare cu un pistol cu aer comprimat.
Democrat-liberalii mai insista ca nu ar fi prima tentativa de acest gen a celor de la PSD, care, A®n urma cu o saptamA¢na, l-ar fi batut, spargA¢du-i mandibula, pe liderul Ligii Studentilor a Universitatii Valahia din TA¢goviste.
Politistii din Mangalia nu vor putea rezolva decat dupa alegeri plangerea penala care a fost depusa in urma incidentului cu buletinele de vot despre care reprezentantii mai multor partide politice sustin ca ar fi reprezentat o tentativa de fraudare a alegerilor.
google-analytics.com