Cautare

406 de rezultate pentru "tentativa" (3.34 secunde)
O gafa mai mare decat tentativa de mistificare a adevarului deja admis de multa vreme chiar de catre dusmanii regelui, anume faptul de a fi fost amenintat cu sacrificarea a peste 1.000 de studenti in Piata Palatului, atunci, in decembrie 1947, daca nu ar fi semnat abdicarea, sunt fapte explicate de mult.
Mai mult, masina de propaganda portocalie tureaza din plin, in tentativa de a "convinge" elec¬toratul ca directia in care se indreapta Romania este cea buna.
Altfel, nu-mi explic disparitia suspecta din tentativa de lege a chiar primului paragraf al primului articol care prevede ca "Libertarea cetatenilor de a-si exprima opiniile politice, sociale sau de alta natura, de a organiza mitinguri, demonstratii, manifestatii, procesiuni si orice alte intruniri si de a participa la acestea este garantata prin lege".
Sa reamintim ca, inca din 1989, numele sau aparea pe o lista a sprijinitorilor fostei securitati din judetul Iasi, desi Duda sustine ca tentativa de racolare a sa de catre securitate, in 1986, esuase.
Pana acum, lupta impotriva coruptiei nu a fost decat o tentativa de teatru ieftin, o iluzie pentru oamenii de rand, o ceata densa in care s-au pierdut institutiile dirijate de sus, o dezamagire pentru cei care au crezut ca se poate si se vrea a face mai mult.
Popa a afirmat ca motivul demersului sau consta in faptul ca puterea "incalca toate regulile, cutumele si regulamentele" Senatului si Camerei Deputatilor, precum si legile care "nu-i convin, in tentativa de a-si subordona toate institutiile statului
Un sistem gestionat doar de institutiile statului controlate de PDL si care exclude controlul democratic al Opozitiei nu poate decat sa ne duca cu gandul la tentativa PDL de a frauda - din nou!
Tentativa lui Traian Basescu de a dizolva PDL si de a-l inlocui cu celebra Alba ca Zapada, care sa-l reprezinte cu cinste in alegeri, a presarat nervozitate in PDL.
Partidul la primavara Daca tentativa de organizare a unui Congres extraordinar la PSD va esua, o a doua varianta luata in calcul este formarea unui partid nou in luna martie 2012.
In schimb, s-a pronuntat clar Mircea Geoana - "Regele Dabuleniului" cum il numeau cei de la Realitatea TV intr-o tentativa ciudata fie de a-l mai ajuta putin, fie de a-l scufunda total in ridicol (nu mi-e clar inca)", scrie Ponta.
O tentativa in acest sens s-a consemnat la sedinta ordinara de saptamana trecuta, dar pana la urma "Regulamentul local de urbanism referitor la cromatica fatadelor pentru cresterea calitatii arhitectural-ambientale a cladirilor"
La a doua tentativa, PPMT este admis in registrul partidelor politice. Dupa numai trei luni de ministeriat, Sebastian Lazaroiu ataca PDL-ul si e dat afara si de Boc.
La precedenta tentativa de vanzare, consultantul care a evaluat vilele RA-APPS a stabilit preturi peste cel al pietei. Daca se repeta aceasta modalitate de evaluare, se poate ca Mircea Geoana sa fie silit sa dea pe vila mai mult decat face.
USL mai spune ca respinge "orice tentativa de transformare a aparatul administrativ intr-o sursa de venituri pentru clientela politica si intr-o resursa electorala pentru cei aflati temporar la guvernare".
Desi l au incoltit de cateva ori, nu au reusit niciodata sa-i dea lovitura de gratie - pe care si-a dat-o, pana la urma, singur, prin tentativa impunerii unei reforme a sanatatii pe de o parte amendabila intr-o serie de puncte, pe de alta ramasa practic complet neexplicata.
serveste regimului Basescu prin faptul ca guvernantii pot intoarce decizia in favoarea lor, continuand tentativa de frauda. Cum? Simplu. Pot reface constitutional actul normativ fraudulos, ca sa-i dea valoare de drept si in acelasi timp sa-l foloseasca nelegiuit.
Noua tentativa de reforma a asigurarilor de sanatate, caci bugetul acestora este miza, si nu sanatatea natiunii, a picat intr-un moment rau ales - anul electoral - si cu mijlocul nepotrivit - agentul de influenta in insasi persoana presedintelui republicii.
Si nu in ultimul rand, ca o tentativa disperata a regimului Basescu de a reincepe sa faca agenda publica. Scutiti-ne!
Sau ca e un "blat" cu Traian Basescu, odata ce UNPR s-a angajat sa blocheze orice tentativa de suspendare a presedintelui.
La inceputul anilor 2000, a fost o tentativa a PNTCD, care obtinusera 5-6 parlamentari, sa constituie un grup parlamentar. Curtea Constitutionala a refuzat de atunci, spunand ca grupuri parlamentare isi pot constitui numai partidele care au participat la alegeri.
google-analytics.com