Cautare

406 de rezultate pentru "tentativa" (7.30 secunde)
eliberarea ostaticilor romani din Irak si consolidarea statutului presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, cu referire la esecul Aliantei in tentativa de a-i da jos pe Nastase si pe Vacaroiu de la sefia Camerei Deputatilor, respectiv a Senatului.
Actiune reusita dupa ce, cu un tur inainte, tentativa esuase! Agresorul ar fi Mihai Florea (25 ani), fost ciclist si o prezenta constanta la concursurile de profil.
PSD considera, de asemenea, ca Guvernul "a aruncat in haos" sistemul de sanatate publica si afirma ca va respinge orice fel de tentativa de privatizare a sistemului de sanatate "menita sa-l transfere in mainile clientelei politice a partidelor de la putere".
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, referindu-se la declaratiile premierului Tariceanu privind necesitatea stabilirii unor reguli referitoare la relatia dintre Executiv si justitie, ca, in prezent, este necesara respectarea si aplicarea cadrului legal si constitutional existent privind independenta justitiei, iar judecatorii si procurorii trebuie sa fie imuni la orice tentativa de influentare a lor prin telefon sau alte mijloace.
Mai mult, Mircea Geoana a subliniat ca luni, cand se vor discuta legile privind siguranta nationala la Cotroceni, "presedintele va primi de la PSD si de la alte partide un refuz clar pentru aceasta tentativa de a acapara si a da pe mana Serviciilor de informatii sitemul de justitie romanesc".
Anul trecut, Garcea si compania au avut o tentativa de revenire pe micile ecrane. S-au inteles cu Antena 1, insa proiectul avea sa moara in fasa, sefii din Baneasa realizand ca nu isi permit din punct de vedere financiar aceasta investitie.
Mazare a recunoscut tentativa de racolare venita din partea fostului premier si a facut cunoscut si raspunsul sau, un refuz cat se poate de mucalit:
O tentativa demolatoare colectiva, dar care isi are originea intr-un centru ideocratic comun, si care a fortat schimbarea orizontului de receptare a lui Eminescu.
Soferii nu vor circula prea curand pe strazi fara sa se teama ca pot da cu masina in gropile care se casca la tot pasul.
In acelasi timp, geloziile si nemultumirea produse de tentativa lui Kinsey de a-si crea propria comunitate sexuala utopica ameninta cu dezmembrarea echipei de cercetatori si cu expunerea acestora la judecata celor din afara.
De altfel, sincer, ne miram cum de Prefectura judetului Constanta, in speta prefectul Danut Culetu, nu se sesizeaza cu privire la comportamentul alesilor locali din Eforie, care nu se afla la prima tentativa de a ingradi accesul la sedintele de Consiliu, in cadrul carora se discuta si se iau decizii cu privire la comunitate, deci sunt de interes public.
Alte momente iritante pentru comunistii iugoslavi erau legate de comportamentul de cuceritori straini al militarilor sovietici, de tentativa Kremlinului de a impune societati mixte, de a institui controlul bancar, de a acorda asistenta stricta civila si militara, de a asigura serviciilor secrete sovietice deplina libertate de miscare in Iugoslavia.
Dupa o tentativa politicoasa de a refuza dialogul pe tema acuzatiilor pe care Ciuvica le-a aruncat pe piata, Mircea Basescu a acceptat, pe jumatate convins, sa palavrageasca "la o barfa si o cafea..., dar in nici un caz un interviu".
"Asistam in ultima perioada la o tentativa ilegala generata de domnul Stelian Dutu de a pune un semn de egalitate intre anularea hotararii de constituire si dizolvarea Consiliului Judetean, situatie definita de Legea 215 din 2001 a administratiei publice locale, articolul 111 alineatul (1).
"In aceste conditii, voi informa opinia publica, de fiecare data, despre orice noua tentativa a PSD de a ocoli prevederile legale, in cadrul Consiliului Judetean Constanta", a precizat Victor Manea.
abuz in serviciu, cu obtinerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.
- diminuarea capacitatii de concentrare, de gandire sau indecizie care se manifesta aproape tot timpul (nu pot fi atenti mult timp la conversatii, la serviciu sau la activitatile zilnice, au sentimentul ca au "mintea tulbure", ca au gandirea "incetosata", ca este blocata, le e greu sa se hotarasca ce vor sau sa inceapa o actiune si le este dificil sa se concentreze apoi sa o termine, au tulburari de memorie din cauza faptului ca a scazut capacitatea de a se concentra, ceea ce uneori poate fi singurul motiv pentru care ajung la medic) - ganduri recurente de moarte (nu doar teama de moarte), ideatie suicidara recurenta ori o tentativa de suicid sau un plan anume pentru comiterea suicidului Simptomele produc suferinta semnificativa si deterioreaza semnificativ functionarea persoanei in viata profesionala, sociala, familiala si in alte domenii importante de activitate Ce alte simptome pot aparea in depresie?
Dupa aceasta tentativa entitatea neagra nu a mai reusit sa-l ia in stapanire; il simtea din timp si il bloca.
Proteste pro Armata In anul 2011, 15.000 de protestatari s-au adunat la mausoleul lui Kemal Ataturk pentru a protesta impotriva proceselor intentate celor 196 de ofiteri cu rang inalt, activi sau in rezerva, care au fost acuzati de tentativa de rasturnare a Guvernului Erdogan.
Exista si un revers, de exemplu conceptul de Â'stat teroristÂ' utilizat de Noam Chomsky, contra puterii americane, care evidentiaza intr un fel o tentativa de returnare a stigmatului.
google-analytics.com