Cautare

1246 de rezultate pentru "taxa" (7.31 secunde)
El a mai afirmat ca nu s-a luat inca o decizie privind forma in care va fi inclusa taxa pe viciu in noul Cod Fiscal, dar sustine ca denumirea ca atare nu va aparea in actul normativ.
Cel putin asa sustin reprezentantii Asociatiei Romane a Carnii (ARC), care cer totodata Ministerului Agriculturii o taxa unica vamala intre 0 si 5%, care sa nu determine majorarea pretului.
Craiovenilor li se iau in plus 10.000 de lei vechi la fiecare taxa si impozit facturate de primarie dupa 1 iulie 2005.
Astfel, la pretul fiecarui echipament se va adauga asa-numita "taxa vizibila", care va reprezenta costurile pentru reciclarea fiecarui aparat in parte.
Taxa pe dop este o inventie a restaurantelor care organizeaza petreceri, nunti si alte evenimente. Mai pe intelesul tuturor, daca alegi meniul lor, dar vii cu bautura ta, ca sa nu iasa in pierdere, proprietarii restaurantului au inventat aceasta taxa, care poate sa fie si 2 euro pe sticla.
Taxa pe viciu va intra in vigoare in cel mult o luna, anunta ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, preluat de postul de stiri Antena 3.
Initial, se vorbea ca taxa de poluare sa fie introdusa pentru a descuraja invazia importurilor de autoturisme second hand, o data cu anularea restrictiilor in acest sector.
"In viitorul apropiat vrem sa limitam numarul panourilor si sa crestem taxa de publicitate pentru firmele de profil", a spus primarul Craiovei. ... 392 / 1995, articolul 20, "Taxa pentru reclama si publicitate pe baza de contract, sub diverse forme, este de 10% din valoarea contractului, exclusiv taxa pe valoare adaugata;
La cumpararea unei masini second-hand cu Euro 2, Euro 1 sau noneuro, taxa speciala ajunge la 4.000 euro, in cazul unui motor de pana la 1.600 centimetri cubi.
Ceata de pe piata auto cauzata de taxa de prima inmatriculare aplicabila de la 1 ianuarie 2007 s-a extins si asupra vanzarilor de automobile second hand.
Taxa pentru recunoasterea nivelului de pregatire este de 15.625 de forinti (Ft), taxa pentru recunoasterea gradului de calificare profesionala este de 46.875 Ft, iar taxa pentru procedeul comun este de 62.500 Ft. ... 5) taxa de administrare de 46.875 Ft;
Taxa de timbru social a fost instituita in urma cu opt ani, prin Ordonanta de urgenta 118/1999, de infiintare a Fondului de solidaritate. Taxa se aplica masinilor noi din import cu o capacitate cilindrica mai mare de 2.000 cmc si participantilor la jocuri de noroc.
Firmele cu cifra de afaceri de peste 100.000 de euro ar putea plati 1% din profituri, ca taxa sociala pentru ajutorarea pensionarilor cu venituri mici.
Comisarul european pentru protectia consumatorului, Meglena Kuneva, a declarat la Bucuresti ca nu vede relevanta unei discutii cu premierul Tariceanu despre taxa de prima inmatriculare, in conditiile in care indicatiile Comisiei Europene in aceasta privinta sunt foarte clare, potrivit unui post de televiziune.
Belarusul a majorat, joi, 15 februarie, taxa de tranzit pentru titeiul rusesc cu peste 30 de procente. ... Pentru destinatiile Polonia si Germania, taxa de tranzit va fi majorata cu 35 procente, iar pentru Ucraina, cu 32 procente.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu s-a declarat, joi, in timp ce vizita stadiul lucrarilor la Autostrada Transilvania, de acord cu taxa de autostrada. "E bine sa punem taxa sa nu ne trezim cu carutele cu cai.
Cu alte cuvinte, aceasta taxa nu mai este una de mediu, ci pur si simplu un bir in plus care cade pe umerii celor care-si cumpara masini.
Calendarul de crestere a nivelului accizei convenit cu Uniunea Europeana este insa dat peste cap de taxa pe viciu.
In vederea obtinerii autorizatiei de functionare, societatile comerciale platesc o taxa in contul Camerei Consultantilor Fiscali.
Reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor vor ca taxa speciala pentru autoturismele noi, inmatriculate intr-o perioada mai mare de un an de la momentul fabricatiei, sa fie calculata luand in considerare o vechime de pana la un an.
google-analytics.com