Cautare

1246 de rezultate pentru "taxa" (3.29 secunde)
Taxa pe care o vor plati toti soferii pentru tronsonul Comarnic-Brasov.
Toate bune si frumoase, iar, atata timp cat luam in considerare sustinerea tuturor celor care au platit deja taxa de prima inmatriculare, aceasta motiune nu face decat sa le dea o bruma de speranta ca poate, intr-o zi, acest bir va fi scos, si, asa cum cere si continutul motiunii simple, li se vor inapoia banii tuturor celor ce au platit taxa, de la infiintare si pana in prezent.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN al partidului, ca democrat-liberalii vor depune marti, la Camera Deputatilor, motiunea simpla "Anulati taxa de prima inmatriculare".
Acesta vine cu impozite de 2% pentru veniturile microintreprinderilor, scutiri de la plata taxelor locale pentru companiile care investesc peste 500.000 de euro, impozite de 3% din valoarea de vanzare a imobilelor si nu la castigul obtinut de persoanele fizice, amanarea cu un an a aplicarii impozitului de 2% pentru veniturile din agricultura, scutirea de la plata impozitelor pentru salariile angajatilor din industria IT, taxa de prima inmatriculare a autoturismelor etc.
La ridicarea banilor primesti gratuit un card bancar, iar daca faci retragerea prin automatele bancii nu se percepe taxa ori comision de ridicare.
Registrul Auto Roman (RAR) elimina, de la 1 iulie, taxa perceputa pentru folia de securizare aplicata pe cartile de identitate ale autovehiculelor, urmand ca operatiunea sa fie efectuata gratuit la toate reprezentantele RAR din tara.
Daca vreti sa va cumparati un autoturism nou euro 4, cu capacitate cilindrica sub 2000 de centimetri cubi, dar sa nu platiti taxa auto, trebuie sa va grabiti. Pentru masinile achizitionate pana pe 31 decembrie nu se va percepe aceasta taxa.
Azi se va modifica hotarirea CL referitoare la taxa pe activitati cu impact de mediu. In urma reprosurilor facute de reprezentantii intreprinzatorilor mici si mijlocii din oras, consilierii locali au decis sa modifice hotarirea Consiliului Local ce face referire la taxa pe activitati cu impact de mediu.
Astfel, in cursul zilei de ieri, la intrarea in tabara Albatros din Navodari, oamenii care venisera cu gandul sa faca plaja sau pur si simplu sa stea la o terasa au ramas uimiti cand, la bariera de la intrarea in complex, administratorii, adica SIND Navodari, au cerut o taxa de 1 leu nou pentru fiecare persoana.
Daca in 2006, pentru o masina cu capacitatea cilindrica de 1.390 cmc taxa anuala era de 330.000 de lei, in 2007 ar ajunge pana la 490.000 de lei.
PDL a depus, marti, la Camera Deputatilor, motiunea simpla "Anulati taxa de prima inmatriculare". ... taxa a fost deja invalidata de justitia romana; este o taxa fiscala, nu una de mediu. ... "Am primit motiunea simpla 'Anulati taxa de prima inmatriculare' din partea colegilor de la PDL.
Deputatul PDL Ioan Oltean a declarat, luni, la dezbaterea motiunii simpe,a PDL privind taxa auto, ca democratii au gresit ca, fiind la guvernare, au fost de acord cu taxa de prima inmatriculare, dar ca "numai boul este consecvent in greseala".
Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat, in sedinta de miercuri a Guvernului, ca regreta ca unele partide, promoveaza mesaje cu caracter populist legate de taxa auto.
Europarlamentarii PD-L Sebastian Bodu si Marian Zlotea vor lansa luni campania "Taxa rea!" in PE pentru a-i convige pe colegii din legislativului european sa semneze declaratia initiata de cei doi avand ca finalitate restituirea, de catre Guvernul roman, a taxei de prima inmatriculare.
Comisiile reunite de buget si de administratie ale Senatului au modificat miercuri OUG 50/2008, astfel incat se mentine eliminarea din Codul Fiscal a vechii taxe auto, se elimina noua taxa de poluare.
Comisia considera ca prevederile legislatiei romanesti, conform carora taxa pe poluare se suspenda pentru anumite autovehicule, insa creste pentru unele masini second hand provenite din alte state membre UE, ar putea duce la discriminarea acestor masini de ocazie, protejand industria romaneasca a autovehiculelor noi.
Taxa de drum (rovinieta) va putea fi achitata pana la 15 ianuarie 2005, la 168 de benzinarii Petrom si 314 oficii postale, la care se adauga sectiile de drumuri nationale ale Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADR).
7/1996 a cadastrului si publicitatii imobiliare, tarifele pentru serviciile de publicitate imobiliara sunt incluse in taxa notariala de timbru, aceasta fiind perceputa la autentificarea actelor. Notarii au sarcina de a calcula tariful corespunzator, de a-l deduce din taxa de timbru perceputa si de a-l vira in contul ANCPI.
Taxa pentru copia privata a fost redusa de la 5 la 1% pentru fotocopiatoare si a fost introdusa intr-o proportie de 0,5% si pentru celelalte aparate.
In nota de fundamentare a actului normativ este invocat Codul fiscal, care prevede ca, in cazul oricarui impozit sau taxa locala, valoarea acesteia se poate indexa anual pentru a reflecta rata estimata a inflatiei pentru anul urmator, daca aceasta depaseste procentul de 5%.
google-analytics.com