Cautare

1246 de rezultate pentru "taxa" (4.41 secunde)
Taxa pe liniste, cea pe ploaie sau chiar pe orar sunt numai cateva dintre cele mai ciudate biruri impuse romanilor. ... Cel mai bine o stiu patronii din Prahova acolo unde companiile platesc o taxa pe orar, adica 200 de lei pentru orarul de activitate. ... Firmele platesc taxa pe liniste.
Gandul explica de ce statul nu poate cere soferilor taxa de autostrada acum, in Romania.
Potrivit lui Borbely, o motorizare Euro 5 de 1.100 cmc, care in prezent este scutita de taxa, va fi taxata cu 116 euro in cazul unei masini noi si cu 91 de euro in cazul unui autoturism vechi de doi ani.
Locuitorii Craiovei care detin masini inmatriculate in alte tari (Bulgaria, Anglia, Italia etc.) ori au domiciliul in alte localitati, dar vin zilnic in Banie vor putea sa plateasca taxa de parcare la valoarea de 40 de lei pe an. ... taxa de parcare de 40 de lei pe an.
Plata TAXEI AUTO, amanata cu un an Taxa de prima vanzare pentru masinile inmatriculate inainte de ianuarie 2007 a fost suspendata pentru un an, interval in care sa fie achitata doar taxa de poluare auto, redusa cu 25%.
Marea Britanie va introduce, incepand cu luna octombrie, taxa pe alimente de tip fast-food, alaturandu-se astfel altor tari europene, printre care Germania, Ungaria si Danemarca. ... Taxa, denumita de jurnalistii britanici "taxa pe produse de patiserie", este introdusa ca o masura de a combate obezitatea.
Premierul Ponta analizeaza o taxa de solidaritate de 16% pentru bugetarii cu venituri peste 4.500 de lei pe luna Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Prima TV, ca analizeaza posibilitatea introducerii unei taxe de solidaritate de 16%, aplicate veniturilor bugetare si pensiilor de peste 4.500 de lei pe luna.
Taxele pentru trecerea podului Soferii de autoturisme cu cel mult 8+1 locuri si de masini transport marfa cu greutate mai mica de 3,5 tone vor plati o taxa de 27 lei (6 euro) pentru trecerea peste noul pod de la Calafat-Vidin, pentru masinile cu mai mult de 9 locuri si maximum 23 locuri pe scaune taxa fiind de 54 lei (12 euro).
Taxa pe valoarea adaugata, adica TVA-ul, a devenit motiv de disputa in cadrul Aliantei D.A. ... Asta, dupa ce un membru marcant al PNL, care mai este si ministru de Finante, Ionut Popescu, spunea presei ca taxa ar putea creste cu pana la trei procente, ajungand astfel la 22%.
Oamenii dau taxa de protectie de teama sa nu le avarieze masinile Parcagiii care ocupa abuziv locurile de parcare din Capitala se comporta ca niste interlopi, iar oamenii le platesc, de fapt, o taxa de protectie de teama sa nu le avarieze masinile, a declarat miercuri primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, citat de Mediafax.
Pentru ca un dobitoc s-a gandit sa propteasca in drum o bariera, unde se plateste o idioata taxa de pod. ... In intelepciunea sa, dumnealui statul a decis ca situatia asta e intolerabila, asa ca daca treci in week end pe acolo beneficiezi de scutire de taxa.
Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002. ... Orice tara incaseaza o taxa de drum, intr-o forma sau alta, iar acest lucru este firesc.
Taxa de franciza in valoare de 25.000 de euro + TVA se plateste o singura data, la semnarea contractului. ... Redeventa se percepe la vanzarea casei (5,5% din pretul de vanzare), in aceasta taxa fiind cuprinsa si contributia la fondul de publicitate nationala (0,5%).
Acelasi Distrigaz Sud nu e insa capabil sa preintampine o explozie in care mor oameni., De la trimis clientul la plimbare cand vine vorba de o cerere de bransare pana la taxa camuflata de reconectare, de la descinderi gen "mascati" pentru taierea gazului, pana la explozia din Craiova care a ucis doi oameni, toate fac deja parte din arsenalul operativ al Distrigaz Sud SA, sucursala Craiova.
Chiar daca va mai dura putin pana cand democratii isi vor vedea motiunea trecand prin votul parlamentarilor, acestia spera sa aiba castig de cauza deoarece considera ca taxa contravine Tratatului Uniunii Europene, fiind mult prea mare in comparatie cu veniturile populatiei, instituie un tratament preferential si a fost deja invalidata de justitia romana.
Romania poate fi data in judecata la Curtea Europeana de Justitie pentru taxa auto, daca Parlamentul nu va adopta "cat de repede posibil" un proiect de lege in conformitate cu legislatia UE, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu (foto), a declarat ieri ca nu este de acord cu taxa locala de poluare si risc in valoare de 20 milioane de euro impusa de Primaria Cernavoda Centralei Nuclearelectrice din localitate.
Taxa de 400 de euro va fi peste puterile noastre. Ca sa putem suporta noua taxa, va trebui sa ridicam tarifele la transport atat pentru calatori, cat si pentru marfa, si asta proportional cu majorarea taxei. ... Era o taxa de 12 euro/tir, care nu se va mai percepe.
"Ori se revine in totalitate la ceea ce era pina in 2001, ori se percepe de la fiecare persoana la care nu pot ajunge masinile serviciului de salubrizare o taxa de 7.500 de lei, pentru ca fiecare persoana beneficiaza se serviciile de salubrizare a pietelor publice, a trotuarelor, a parcurilor sau de investitiile in salubrizare ", afirma Egner.
Ce ne puteti spune despre mai noua dumneavoastra taxa-tinta, si anume taxa ecologica?
google-analytics.com