Cautare

1782 de rezultate pentru "suta" (2.99 secunde)
Potrivit rezultatelor financiare anuntate de trustul OTE - actionar majoritar la Romtelecom - compania a incheiat primul semestru al acestui an cu un venit de 440 de milioane de euro, cu 5,9 la suta mai mic decat cel inregistrat in perioada ianuarie-iunie 2005.
Vor fi sustinute, prin alocatii financiare nerambursabile de maxim 50.000 euro, investitiile realizate de beneficiarii eligibili, in procent de pina la 60 la suta din valoarea proiectelor, la care se adauga un credit de 25 la suta din contravaloarea totala, contributia intreprinzatorilor acceptati fiind de 15 la suta.
Aglomeratie si la Directia de Taxe si Impozite Craiova Indiferent de nemultumirile pe care le au, o parte din angajatori recunosc ca s-au lasat pe ultima suta de metri. ... A fost insa si vina noastra ca am lasat pe ultima suta de metri.
Daca va fi introdusa, taxa de autostrada nu va depasi in primii ani un euro pe suta de kilometri, a declarat recent pentru The Money Channel secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu.
Statisticile spun ca statul român s-a folosit doar de 262,1 milioane de euro, echivalentul a 11,6 la suta din fondurile disponibile.
Valoarea tranzactionata la BVB a fost în scadere cu sase la suta fata de saptamâna precedenta, atingând 334 de milioane de lei.
Prin aceasta metoda, fratii Mihailescu au platit în natura aproximativ o suta de mii din cei aproape un milion de dolari din contract. ... "Au platit 40.000 de dolari din cei o suta de mii si au mai ramas cu o restanta de 60.000.
Principalii furnizori de gaze au cerut inca din aprilie o majorare a preturilor cu 20 la suta.
Presedintele FSIA considera fireasca majoarea preturilor in functie de deprecierea monedei nationale, in conditiile in care Romania importa 70 la suta carne, 80 la suta legume si fructe, 30 la suta lapte pentru procesare, 330.000 de tone de zahar brut din care se obtine zahar rafinat, Romania consumand 550.000 de tone de zahar pe an, ingrediente pentru industria carnii, bauturilor racoritoare, dulciurilor, conserve de legume si fructe.
In plus in 2007 doar 59 la suta din populatia Romaniei avea un loc de munca inferior mediei europene de 65 la suta. ... Sistemele de pensionare timpurie au facut ca in perioada 1990-2003 numarul pensionarilor sa fie mai mare cu 80 la suta.
Asta dupa ce, la inceputul anului, aceeasi comisie anticipa o majorare a salariilor cu 1,2 la suta. ... Rata somajului prognozata va fi de 6,6 la suta anul acesta, fata de 4,4 la suta, anul trecut.
"Este o investitie care, in momentul in care va deveni operationala suta la suta, va angaja peste 7.000 de locuri de munca", a spus Geoana. ... Sunt convins ca in urmatorii ani, exporturile romanesti, autoturismele, vor reprezenta in estimarea mea circa 20 la suta din exporturile Romaniei.
În opinia sa, bizuirea pe tendintele din ultimii cativa ani este un pic "naiva", acestea fiind stabilite pornind de la ipoteza, nerealista, ca ritmurile de crestere din tarile dezvoltate vor ramane si in deceniul viitor sub trei la suta.
Afacerile din comert au scazut cu 37,3 % in 2009 comparativ cu anul preccedent, scaderea datorandu-se in principal comertului cu autovehicule, care s-a diminuat cu 44,6 la suta.
Salariile primarilor spanioli, reduse cu 0,25%-15% La scurt timp dupa ce directorul general al FMI a vorbit, in cadrul unei dezbateri televizate organizate in Brazilia, despre cazul Spaniei in contextul crizei economice, liderii tuturor grupurilor parlamentare din Spania au decis marti o reducere a salariilor cu 10 la suta pentru toti membrii Legislativului, iar Federatia municipiilor si provinciilor (FEMP) a anuntat o reducere de 0,25%-15% pentru toti primarii din tara.
Tot spre jumatatea anului 2005, compania ceha a cumparat cu 151 de milioane de euro pachetul de 51 la suta din actiunile Electrica Oltenia.
Iar culturile bio ocupa, in Romania, doar 3 la suta dintre cele 13 milioane de hectare arabile.
Si antrenorul Radu Voina crede ca sansele la calificare in finala sunt inca la 40 la suta, in ciuda victoriei din prima mansa a semifinalelor. "Sa nu credem ca suntem calificati, sansele sunt in continuare 60 la suta pentru Gyor si 40 la suta pentru Oltchim.
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
google-analytics.com