Cautare

1782 de rezultate pentru "suta" (2.97 secunde)
alb, galben, bej, gri, verde si bleu, "aplicate in campuri care nu depasesc 90 la suta din fatada, in nuante deschise si neutre". Restul de culori "se puteau folosi doar in proportie de maximum zece la suta si pe elemente volumetrice distincte ale fatadei".
Nimeni, dintre cei responsabili, nu poate raspunde la intrebarile de unde vom plati uriasele dobanzi la o datorie publica ajunsa la o suta de miliarde de euro, de unde vom plati datoria in sine, cum o vom rostogoli in conditiile in care, pentru Romania, dobanzile cresc exponential.
14 parlamentari ai altor nationalitati decat cea maghiara, care, in cel mai bun caz, reprezinta ceva sub 1 la suta din electoratul Romaniei. Deputati si senatori UDMR, care, in cel mai bun caz, reprezinta 5 la suta din electoratul Romaniei.
Considerat de mai multe luni castigator net in turul al doilea, cu 55 la suta din voturi in medie, socialistul Francois Hollande este in pozitia de a deveni primul presedinte de stanga dupa Francois Mitterand (1981-1995).
Jumatate dintre copii au varste cuprinse intre doi si sase ani, iar 4 la suta au mai putin de un an.
Florin Georgescu, prim-viceguvernator al BNR, arata ca firmele cu capital privat autohtone detin cu doar 8 la suta mai mult capital social decat cele straine, dar au realizat profituri cu 23 la suta mai mari decat acestea.
Principalele tinte strategice propuse pentru perioada 2005-2007 sunt majorarea cheltuielilor publice destinate sectorului de cercetare-dezvoltare la 1 la suta din PIB pana in 2007, se arata in programul noului Guvern al Romaniei.
Directorul general al BVB a facut aceste precizari ca urmare a deciziei Guvernului de a mari de la unu la suta la zece la suta impozitul pe castigurile din tranzactiile cu actiuni.
Premierul Tariceanu a respins ideea, vehiculata de unii reprezentanti ai actualei puteri, ca una dintre conditiile incheierii acordului cu FMI ar fi introducerea impozitului agricol si cresterea impozitului pe venit de la 16 la 19 la suta.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a apreciat intr-o emisiune televizata realizata dupa denominare ca 80-90 la suta din rotunjirile de preturi s-au dus in jos inca inainte de introducerea leului nou pe piata.
Dintre produsele lactate, cel mai bine se vinde laptele, preferat de 40 la suta din consumatori, urmat de iaurt, cu 30 la suta, branzeturi 20% si 10% inghetata si lapte praf.
„Trebuie sa privim si sa intelegem realist si fara tendinte demagogice cum putem beneficia de fonduri de aderare, fonduri care pot ajunge pina la 4 la suta din PIB. ... Un calcul sumar indica aproape 3 la suta din PIB ca necesar de venituri suplimentare la orizontul anului 2007!
Pentru a reduce consumul, Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis majorarea dobanzii de referinta de la 7,5 la 8,5 la suta pe an si a impus bancilor o rezerva minima valutara de 40 la suta, fata de 35 la suta cat este in prezent.
Cele mai optimiste estimari pe anul acesta mizeaza pe o inflatie de cel putin 6 procente, in timp ce unii economisti cred ca inflatia va fi peste 7 la suta.
Guvernul va decide saptamana aceasta varianta prin care angajatii SNP Petrom vor putea cumpara un pachet de opt la suta din actiunile acestei societati. ... Memorandumul privind vanzarea celor opt la suta din actiunile Petrom a fost depus saptamana trecuta la secretariatul general al Guvernului.
Persoanele ale caror pensii sunt mai mici de doua milioane vor primi un ajutor de cinci sute de mii de lei, iar cele cu pensii cuprinse intre doua milioane si trei milioane cinci zeci de mii de lei vor primi cu o suta de mii mai putin.
"Conform ordinului intrat in vigoare pe 16 septembrie 2005, adaosurile comerciale practicate in farmacii sunt de maximum 24 la suta pentru produsele sub 20.000 de lei si de zece la suta pentru produsele de peste 75.000 de lei.
Statele Unite - pe primul loc la spam Chiar daca firmele americane de software militeaza cel mai mult impotriva spam-ului, Statele Unite se afla pe primul loc in ceea ce priveste cantitatea de astfel de mesaje vehiculata, cu 23,1 la suta din spam-urile trimise la nivel mondial.
In plus, clientii care opteaza pentru aceasta optiune vor beneficia de o reducere de 50 la suta la abonamentul lunar, dupa cum urmeaza: ... In cazul in care clientii vor prefera sa inchirieze modemul, ei vor beneficia de reducerea chiriei cu 50 la suta, indiferent de durata contractului.
Potrivit sursei citate, in raportul intocmit de compania americana se mai arata ca pana in 2011, cand se presupune ca piata consolelor se va maturiza, PlayStation 3 va avea vanzari de 30 de milioane de unitati, echivalentul a 44 la suta din totalul vanzarilor de console de generatia a treia in America de Nord.
google-analytics.com