Cautare

1782 de rezultate pentru "suta" (8.08 secunde)
Liderul liberal a adaugat ca il sprijina "neconditionat" pe Dinescu si, in cazul in care fostul membru al Colegiului CNSAS, demisionat din aceasta institutie in octombrie 2004, va dori sa revina, el il sustine "suta la suta".
50% il considera "super", 18 la suta il plac, sapte procente spun ca "se poate mai bine" si peste 20 la suta "nu" il plac, potrivit unui sondaj la care au participat pana vineri 378 de persoane.
Sunt alergat pe ultima suta de metri de marea poezie romana! ... Sunt alergat pe ultima suta de metri de marea poezie romana!
Totusi, mai putin de 1 la suta dintre femeile care au intre 40 si 44 de ani nasc copii. ... Totusi, mai putin de 1 la suta dintre femeile care au intre 40 si 44 de ani nasc copii.
in SUA si in alte tari dezvoltate asemenea operatii care la noi sunt subiect de mandrie pentru ca se fac una la doi ani sau cu mortalitate de numai 40 sau 50 la suta, adica aproape jumatate, acolo se fac pe banda rulanta, cu mortalitate de 1 la suta, spre exemplu.
ar candida separat, 69% dintre alegatori ar opta pentru democrati si doar 29 la suta pentru liberali.
Conform studiului, 66 la suta dintre deputati au absentat cel putin o data in noiembrie-decembrie 2005, iar 72 la suta dintre absente s-au inregistrat in zile cu sedinte in plen.
Salariul din Romania al neurochirurgului reprezinta undeva la 10-15 la suta din ceea ce primea in Marea Britanie.
Seful statului s-a declarat nemultumit si de numarul insuficient de studenti inscrisi la facultate si ca doar zece la suta din populatia tarii detine o diploma de licenta, in timp ce in Europa procentul ajunge la 17.
S-au bagat bani multi, iar taxa de autostrada este de 8,5 euro la suta de kilometri", a aratat Berceanu. El propune in Romania o taxa de autostrada intre trei si cinci euro pe suta de kilometri.
Liderul PNL a anuntat, pe de alta patre, ca este "suta la suta de acord cu domnul Dutu", care a spus ca in Constanta doar Alianta unita poate invinge PSD.
Eu cred ca avem mai mult de 13 la suta, cat ne dau sondajele. Cred ca, daca ar fi anticipate, am obtine 40-45 la suta, ca sa nu zic 80", a declarat Olguta Vasilescu.
Britanicii sunt foarte sceptici cu privire la extinderea UE, iar ultimul eurobarometru arata ca peste jumatate dintre cetatenii europeni sustin procesul de extindere, in timp ce 13 la suta sunt indecisi.
Intr-un mod aproape patetic, Iliescu a declarat ca este roman suta la suta si ca nimeni nu i-a zis vreodata Ilici.
Potrivit acestuia, pana in prezent au fost consultati 10 la suta din locuitorii secuimii, pronuntandu-se pentru infiintarea unei regiuni autonome care sa cuprinda judetele Harghita, Covasna si o parte din Mures 99,52 la suta dintre participanti.
Ramane de vazut cate sanse are caci, dupa cum se stie, primul "examen" il va da in sanul partidului, care va decide cine merita sa se infrunte cu Radu Mazare, poate nu neaparat pentru a castiga, cat mai ales pentru a nu se repeta istoria unui rusinos 2 la suta sau 5 la suta (in orice caz, sub procentul 10).
In plus, exista in Romania doar patru procurori la suta de mii de locuitori. Vasile Blaga a subliniat ca, spre exemplu, in Slovacia sunt 13 procurori, in Bulgaria -14 si in Lituania - 25 de procurori la suta de mii de persoane.
Pentru ca, in 2005, cresterea economica a fost de 4,1 la suta, mai putin de jumatate din cresterea anului 2004. Iar in 2006, avem o crestere economica de 7,7 la suta (si nu opt procente), care este sub cea din 2004.
Liderul PD Bihor, Petru Filip, sustine ca duce o campanie "suta la suta transparenta financiar" si cere adversarilor lui Traian Basescu sa faca acelasi lucru.
El a spus ca, in cele trei comune, la referendumul pentru demiterea presedintelui peste 50 la suta din cei care s-au prezentat la urne au votat in favoarea demiterii presedintelui.
google-analytics.com