Cautare

1782 de rezultate pentru "suta" (3.43 secunde)
El le-a vorbit bacauanilor despre vocatia lor de “constructori“ si “curajul de investitori“ ilustrate prin crearea “de locuri de munca“ in judetul Bacau si reducerea somajului la “un procent sub 5 la suta“.
Credibilitatea sondajelor de opinie - pe muchie de cutit In contrast cu starea de spirit constatata chiar si in ultimul periplu electoral efectuat de Ion Iliescu, un nou sondaj, realizat de IRECSON, ne asigura ca intentiile de vot favorizeaza net atat Uniunea PSD+PUR (creditata cu 41,5 la suta spre deosebire de Alianta "D.A.”, beneficiara a doar 30,4 procente) cat si pe Adrian Nastase - despre care se afirma ca ar obtine un scor de 41,11 fata de principalul sau contracandidat, Traian Basescu, preferat de doar 27,9% dintre votantii chestionati.
Dupa cum bine ne aducem aminte, una dintre principalele laude ale actualului partid de guvernamant - trambitata si de Iliescu peste tot pe unde s-a preumblat in timpul campaniei electorale - a fost taman "cresterea economica de 8 la suta, mai mare decat media europeana”.
La toate suspiciunile prezentate se mai adauga si faptul ca partidul de guvernamant stia, cu doua ore inainte de inchiderea scrutinului, procentele pe care urmau sa le obtina primii doi candidati prezidentiali - 42 la suta Adrian Nastase si 34 la suta Traian Basescu, cifre confirmate de ultimele estimari anuntate de BEC.
Conform acestuia, cele mai importante prevederi ale proiectului sunt mentinerea cotei unice de 16 la suta, care urmeaza sa fie aplicata uniform pentru toate tipurile de venituri si profit.
Redevenit presedinte suta la suta, Ion Iliescu se manifesta suspect de retinut fata de toate actiunile PSD. Mai mult, comentand rezultatul alegerilor prezidentiale in fata jurnalistilor straini, Iliescu arunca toata responsabilitatea esecului in carca lui Nastase:
Proiectul este finantat 49 la suta din imprumut de la Banca Europeana de Investitii si 51% din surse proprii ale Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime si imprumut comercial de la Banca Romana de Dezvoltare. ... "Un nebun arunca o piatra si o suta se chinuie sa o scoata".
conduce in preferintele electoratului, intrunind 69 la suta din optiunile de vot, urmata fiind de PSD, cu 16 procente, potrivit unui sondaj Gallup dat ieri publicitatii.
Potrivit unui comunicat remis ieri presei, presedintele interimar al PNL Covasna, Hobincu Zoltan, a fost informat, in cadrul unei convorbiri telefonice cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, ca acesta si liderul UDMR, Markó Béla, au convenit ca in repartizarea posturilor de conducere din institutiile descentralizate ale statului, intre UDMR si Alianta PNL - PD Covasna sa se respecte proportia 50 la suta - 50 la suta, cu o conditie.
Ea califica filmul drept "o facatura suta la suta", menita sa-i distruga cariera politica si sa loveasca in PSD.
Presedintele UDMR, Marko Bela, s-a declarat, miercuri, impotriva eliminarii pragului electoral de cinci la suta la alegerile parlamentare, asa cum a propus, in Senat, senatorul PRM Gheorghe Funar.
Candidatul independent Constantin Timoc Ciuciu a obtinut 1,57 la suta. Restul candidatilor la Camera Deputatilor au obtinut sub 1 la suta.
"Noi nu avem oameni adusi in fata pe ultima suta de metri” In ceea ce priveste oamenii nominalizati de PD Constanta, liberalul a declarat ca despre unii are o parere foarte buna, ca pe altii nu-i cunoaste si ca s-ar bucura sa vada, daca tot este vorba de aspiranti la anumite posturi, profesionisti care au programe bine pregatite, pentru ca in anumite cazuri este vorba despre domenii foarte complicate.
"Toti sefii care erau in functie la 31 decembrie 2008 erau 80 si ceva la suta PNL, 20 la suta PD-L, ce mai ramasesera neschimbati tot numiti politic au fost", a mai sustinut vicepresedintele PSD.
Oricum, Constantin Fratila de la FD este un vesnic reclamagiu care s-a plimbat printr-o suta de partide” a declarat acesta.
Anemica si neinteresanta, campania electorala pentru alegerile locale bucurestene a intrat pe ultima suta de metri.
Potrivit acestor cifre, care privesc toate voturile din Peninsula, dar numai o parte din voturile italienilor din strainatate, fiecare referendum a fost aprobat cu o majoritate covarsitoare, intre 94,3 la suta pentru energia nucleara, si aproape 96 la suta pentru sistemul de apa.
Nu stiu cat la suta din reteaua cu apa este reabilitata si, la un moment dat, o sa faci Tineretului si Olteniei si pe urma o sa ajungi la concluzia ca retelele trebuie reabilitate. ... Parcul este neschimbat de o suta de ani.
Nu stiu cat la suta din reteaua cu apa este reabilitata si, la un moment dat, o sa faci Tineretului si Olteniei si pe urma o sa ajungi la concluzia ca retelele trebuie reabilitate. ... Parcul este neschimbat de o suta de ani.
Intrucat ultima sedinta de guvern a lui Mihai Razvan-Ungureanu va fi miercuri, se vor semna pe coltul mesei proiecte de hotarari de guvern, pe ultima suta de metri, dupa care vor purcede in "goana catre Monitor" - adica tentativa de a prinde ultima suta de metri cand ar putea fi publicate, desi au fost trecute de sedinta de guvern.
google-analytics.com