Cautare

1782 de rezultate pentru "suta" (3.42 secunde)
Tot in acelasi interval de timp, numarul cititorilor on line, cu varste cuprinse intre 35 si 49 de ani, a crescut cu 12 la suta.
In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar.
Potrivit studiului citat, saracia este principalul factor declansator, indicat de 85,4 la suta dintre adultii chestionati, in decizia de a cersi, iar influenta familiei a fost indicata de catre 40,6 la suta dintre repondenti ca fiind principala cauza a faptului ca unii minori cersesc sau presteaza activitati lucrative.
La vremea respectiva discutam de o incidenta de circa 13 la suta in populatie a virusului hepatic B.
peste o suta de mii de copii au considerat ca au o problema destul de mare ca sa sune la un call center.
El a obtinut, dupa numararea voturilor in majoritatea circumscriptiilor electorale din tara si strainatate, peste 55 la suta din obtiunile alegatorilor, in timp ce Maia Sandu (pro-UE) abia s-a apropiat de 45 la suta.
Pe scara logaritmica Richter (care serveste la masurarea intensitatii cutremurelor de pamant) a trece de la o magnitudine 10 la o magnitudine 11 nu corespunde unei cresteri cu 10 la suta, cum ar fi cazul unei scazi liniare, ci unei multiplicari cu 10 in raport cu valoare precedenta.
Pe scara logaritmica Richter (care serveste la masurarea intensitatii cutremurelor de pamant) a trece de la o magnitudine 10 la o magnitudine 11 nu corespunde unei cresteri cu 10 la suta, cum ar fi cazul unei scazi liniare, ci unei multiplicari cu 10 in raport cu valoare precedenta.
polen crud si pastura, propolis brut, tincturi de propolis de concentratie 30 la suta sau 50 la suta, extract de propolis de 70 la suta, apilarnil, fagure cu miere si capaceala, sirop nepasteurizat de catina cu miere, ceara si lumanari handmade cu fitil propolizat;
1) Romania - 90 la suta URSS; 2) Grecia - 90 la suta Marea Britanie; ... 5) Bulgaria - 90 la suta URSS.
Natura tine cu tot dinadinsul sa-l contrazica pe presedintele Traian Basescu si sa umfle acel procent de numai unu la suta din teritoriul tarii aflat sub ape. ... Una este sa vorbesti de un unu la suta nelocuit - camp, smarcuri, pasuni etc.
Cumva in UE, in­tru­cat chiar daca suntem euro­peni, dupa criteriile de la Bru­xelles, mult mai mult decat in proportie de 40 la suta, cum ne estima co­misarul Ollie Rehn, in aprilie, dar nici suta la suta.
Pe continentul cel mai conectat dupa America de Nord, reteaua a functionat, in primele doua zile de la tragedie, la 30 la suta din capacitate, dupa cum anunta un operator al Asia Netcom, citat de ziarul "South China Morning Post".
Crestere economica de sase la suta, cresterea cu 12 la suta a cheltuielilor pentru consum, investitii straine directe de 9 miliarde de euro (crestere cu aproape 100 la suta de la introducerea cotei unice), perspectiva de a beneficia pana in 2013 de 18 miliarde de euro din fonduri structurale si de coeziune - studiul diviziei pentru Europa centrala al ATK face o paralela avantata intre noii membri si Irlanda si Spania, care au beneficiat in anii saptezeci-optzeci de ajutoare structurale masive de la Bruxelles, reusind sa se ridice in mai putin de un deceniu din pozitia marginala.
Concret, in tara noastra, primii 100 de mari detinatori de avere (inclusiv cei trei mai sus mentionati) cumuleaza echivalentul a circa o cincime din PIB, situatie apropiata de cea din SUA (10 la suta) si pregnant contrastanta cu cea din Rusia, unde 500 de bogati detin circa jumatate din PIB, ori din Ucraina, unde procentajul se ridica la 85-95 la suta, in functie de datele furnizate de revista kieveana "Focus" si, respectiv, de celebra publicatie americana "Forbes".
Romania avea, luni, depozitele de inmagazinare a gazului umplute la capacitate de 72,5 la suta, ceea ce este o veste buna in conditiile in care tinta stabilita cu Uniunea Europeana era de 80 la suta pana la inceputul lunii noiembrie.
Cifrele seci arata ca, in timp ce deficitul comercial al Romaniei inregistreaza o tendinta de crestere de peste 70 la suta in numai doi ani (de la 10,31miliarde de euro in 2005 la 14,89 miliarde in 2006 si cu estimari de 17,87 miliarde in acest an), banii trimisi de compatriotii ce muncesc pe alte meleaguri, desi inca vin, inregistreaza un ritm de transfer descendent, iar momentul in care economia nu se va mai putea baza pe ei nu este prea departe.
Participarea la vot s-a inscris si ea in limitele deja cunoscute, la orele dupa-amiezii doar 35,7 la suta dintre locuitorii capitalei dovedind ca sunt dornici sa-si aleaga viitorii senatori si deputati, plus presedintele tarii.
25 la suta din posturile de directori ai institutiilor publice din judet, in baza sustinerii politice pe care maghiarii o acorda Aliantei in consiliul judetean si cel municipal.
Alternativa, la guvernare, dupa Vadim Tudor, este PRM, "partidul care se situeaza pe primul loc in sondajele reale, cu peste 30 la suta din preferintele electoratului”, iar la presedintie, candidatul PRM, care, in aceleasi sondaje, "se situeaza tot pe primul loc, cu peste 32 la suta”.
google-analytics.com