Cautare

32998 de rezultate pentru "sunt" (4.50 secunde)
Cifrele sunt foarte mari, mai ales daca tinem cont de anotimp si de faptul ca in zilele respective nu era nicio sarbatoarea sau alt eveniment deosebit. ... Atributiile DNA sunt clare si implicarea procurorilor DNA este ilegala". ... - (1) Atribuțiile Directiei Nationale Anticoruptie sunt urmatoarele:
Problemele pe care le are de rezolvat guvernul Ponta nu sunt nici putine, nici simple, iar apropierea iernii nu face deloc lucrurile mai usoare. ... Deja a facut asta, in campania pentru referendum, si costurile sunt semnificative.
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
In general, sunt cresteri, avem statistici, dar cea mai importanta chestiune este legata de cum se intampla pe glob, in marile zone producatoare de produse agricole, fenomenele climatice. Si acestea sunt in valuri, o data e mai bine in zona Americii, o data e mai bine in zona Europei.
Cu cat temperaturile componentelor calculatorului sunt mai ridicate, cu atat mai mari sunt si sansele ca sistemul sa se miste mai greoi. ... Calculatorul merge greu cand resursele sunt insuficiente Cand spunem resurse ne referim in general la hard disk, memorie RAM si procesor.
Eu sunt legat de aceasta institutie de multa vreme.
Fotografiile sunt fragmente din viata si ele au viata lor; ... Doua cuvinte foarte folosite sunt poze si fotografii. Pentru publicul larg ele sunt sinonime aproape perfecte. ... Sunt fotografi care spun ca poze fac amatorii, ei fac, in schimb, fotografii.
In randul procurorilor, judecatorilor si politistilor doljeni, parerile sunt impartite. Unii sunt de acord cu amendamentul Codului de Procedura Penala, iar altii sustin ca o asemenea prevedere nu era necesara. ... "In momentul de fata, drepturile lor sunt prevazute si sunt destul de multe.
Potrivit HG 1896/2006, imediat dupa ce au ajuns la penitenciar, persoanele private de libertate sunt repartizate in sectia pentru carantina si observare, scrie Mediafax.
Nodulii sunt foarte durerosi si nu raspund decat la anumite tratamente. ... Totusi multe dintre mecanismele aparitiei si manifestarii acneei nu sunt suficient cunoscute si putem spune ca aceasta nu este complet stapanita de catre medicina conventionala.
- Ce sunt telocitele si cum ati ajuns la descoperirea lor? - Telocitele sunt niste celule care nu sunt nici celule nervoase, nici musculare si nici epiteliale. Nefiind niciunul din acestea trei, nu ramane decat sa fie celule care sunt intre celelalte trei tipuri.
Atacurile tintite - intentionat sau nu - de catre si catre persoane care sunt atrenate pentru aceasta sau care o fac instinctiv, sunt denumite generic ATACURI PSI.Daca sunteti tinta unor astfel de atacuri veti avea o vitalitate scazuta, ganduri negre, chiar depresii, pot aparea ganduri obsesive, stare generala de rau, nervozitate, dureri acute in anumite zone ale corpului, cel mai frecvent in zona capului si a inimii, putand avea manifestari pana la moarte subita daca nu va aparati sau daca atacul nu inceteaza.
unde sunt familiile decedatilor pe care noi i-am fi ascuns si de ce nu cer sa fie gasiti, cum poate cineva sa creada ca, in anul 2015, in Romania, poti sa ai complici si medici,si legisti, si jandarmi, si politisti, si SMURD-ul, si ambulantele, adica pe toti care au fost la fata locului in asa fel incat sa ascundem cadavre.
Mananca numai in intervalul 07.00-19.00 (orele de referinta sunt 07.00, 10.00, 13.00, 16.00 si 19.00) Organismul nostru este creat in asa fel incat metabolismul sa functioneze optim doar in intervalul orar 07.00-19.00.
Ovidiu zicea despre geti, adica despre stramosii nostri, ca sunt cam prostanaci, pentru ca el venea si vorbea cu ei, iar ei radeau tot timpul.
Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii. ... Ambele sunt, acum, istorie. ... Majoritatea sunt functionale si jumatate sunt chiar inmatriculate.
Ea a scris anul trecut pentru Justitiarul cum traieste acest fenomen din interiorul lui, dar mai ales despre CINE sunt babele care stau la coada zile in sir pentru a se ruga. ... Da, sunt din Iasi.
In acelasi timp, pentru ca pisicile sunt prin natura lor viclene, ele pot reprezenta si ghinion pentru cel care viseaza. ... Daca mangai pisica sau te joci cu ea, inseamna ca feminitatea si sexualitatea ta sunt in plina inflorire si ca treci printr-o perioada benefica pentru tine ca femeie.
Opinia colonelului -impartasita de altfel de tot mai multi cercetatori - este ca OZN-urile sunt interconectate cu alte fenomene anormale, incluzand experientele in preajma mortii (Near Death Experiences - NDE) , vizionarea la distanta (Remote Viewing), psihokinezia (numita si telekinezie), comunicarea cu persoane decedate si chiar criptozoologia, adica aparitia unor animale imposibile, sau care nu au ce cauta in locul respectiv.
Dovezi sunt si numeroase regulamente militare, vorbind despre OZN-uri, in vigoare in toate aceste decenii. ... Acestia sunt oameni foarte rationali, acestia sunt piloti, acestia sunt oameni care stiu ce sunt obiectele zburatoare, nu erau pe droguri, nu erau bolnavi.
google-analytics.com