Cautare

32998 de rezultate pentru "sunt" (4.38 secunde)
Dintii care nu stau drepti sunt inghesuiti si ies din linia normala a arcadelor afecteaza modul in care o persoana mesteca, vorbeste sau zambeste. ... Genele sunt probabil cel mai important factor. Multe deviatii de la ocluzia normala a dintilor sunt mostenite.
Gruparile de spargatori de locuinte sunt cel mai greu de probat. ... Sunt foarte precauti!", a spus comisarul la Kanal D."Pana au fost prinsi in flagrant au avut trei spargeri in aceeasi noapte: ... Spargatorii sunt infractori care nu riposteaza, o fac doar daca simt ca nu au scapare.
(continuare) "200 de companii multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc" - Romanii din Pungesti si din alte localitati se lupta cu una sau mai multe corporatii. ... 200 de multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc!
Stiai ca nu toate bacteriile sunt periculoase? ... Acestea sunt utilizate cu succes atat in scop preventiv, cat si curativ in cazul a numeroase boli, precum tulburarile de tranzit intestinal, gastroenteritele, virozele.
Pentru ca sunt lasi! ... Barbatii care insala sunt niste egoisti. ... Asa ca aveti grija ce va doriti… amanta e de obicei cea care sufera cel mai mult, in pofida sotiilor care spun altceva si care sunt cele inselate si mintite.
Sunt efectele raului. Blestemele sunt strans legate de credinta in fortele razbunatoare. Se crede despre ele ca pot aduce chiar si moartea, iar preotii spun ca singurele arme impotriva lor sunt rugaciunile si postul.
Romanii se pot testa de acum singuri pentru a afla daca au colesterolul crescut, daca sunt alergici, anemici sau intoleranti la gluten sau daca au Helicobacter pylori.
Afectiunile de orice tip, la fel durerile, sunt vazute aici drept dezechilibre dintre atotprezentele principii Yang si Yin. ... Locurile in care meridianele se intersecteaza se numesc puncte de acupunctura, in limba chineza, Xue (cavitati), aceste puncte sunt de fapt cele stimulate cu ajutorul acelor.
sunt destule probleme care trebuiesc acum rezolvate. ... sunt rezistenti, dar au nevoie de pauze. ... sunt in cautarea dragostei. ... Sunt aerieni si refuza sa coabare cu picioarele pe pamant. ... Sunt pusi pe agatat. ... Se pot naste relatii necunoscute, care sunt binevenite. ... sunt trazactii.
- Sunt oameni care merg la sala de forta si nu transpira deloc. ... - Unele persoane nu transpira din cauza multiplelor fenomene care sunt trecute foarte usor cu vederea cu ar fi: ... Rezultatele pot aparea imediat atata timp cat sunt respectate ‘’instructiunile ‘’ pe care eu le predau.
Toti oamenii politici sunt patrioti; ... Toti marii hoti sunt patrioti; ... iar cand sunt mai multe ciomege... ... De ce multe legi fundamentale sunt amanate permanent, pe cand reglementarile care le confera noi privilegii sunt adoptate rapid si in unanimitate?
Sunt zile in care este mai posomorat, dar cand intra in scena problemele dispar. ... Noi sau ......ei, aceia ce cred ca sunt demiurgi si se joaca cu destinele oamenilor.
- Magazinele MOA din Piata Romana, Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza sunt amenajate dupa noul concept, iar restul magazinelor se vor face treptat. ... - Cu un concept in sensul ca abordam diferite trenduri care sunt transpuse in magazinele noastre sub diferite teme.
De ce sunt ilegale pistele de biciclisti din Bucuresti Utilizarea pistelor pentru biciclete, in forma in care sunt acum proiectate, avizate si executate, obliga biciclistii sa incalce legea pe toate pistele din Bucuresti.
Patru dintre pasagerii raniti in accidentul de autocar din Muntenegru prezinta risc vital si sunt conectati la aparate, anunta reprezentantul clinicii KCCG din Podgorita, citat de site-ul de stiri RTCG, potrivit Mediafax.
In cazul nostru, ne batem pentru o economie de piata mai mult pe zona capitalismului popular si dam, de ani de zile, exemplul Spaniei, exemplul economiei de piata germana - care are in vedere si aspectele de ordin social - deoarece dorim dezvoltarea economica a tarii dar nici nu ne este indiferent modul in care se repartizeaza produsele realizate tinand cont ca exista oameni care, desi egali cu ceilalti din punct de vedere juridic, sub raportul randamentului , al mostenirii genetice, sunt defavorizati.
Cu aceeasi ocazie, presedintele semnala ca sunt "restante" pe care Executivul trebuie sa le rezolve, intre care modificarea Legii SRR si SRTV, elaborarea Legii administratiei locale, a Legii de finantare a partidelor si a celei privind desfiintarea duty-free-urilor.
Dupa cum stiti, nu sunt un mare admirator al FMI care vine de multe ori cu solutii aplicate in tarile lumii a treia. ... Dar rezervele pe care Guvernul nu vrea sa le ia in considerare la nivelul administratiei sunt uriase.
Specifice acestor revolte sunt amploarea spatiului pe care il acopera (el include democratiile consolidate euro-atlantice) si durata lor in timp. ... toate sunt proteste antisistem. Bizar este faptul ca sistemele contestate sunt diferite. Pe de o parte, sunt contestate sistemele autoritare.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
google-analytics.com