Cautare

32997 de rezultate pentru "sunt" (4.67 secunde)
Vom continua sa fim alaturi de romani, oriunde sunt ei, sa fim mandri de succesele lor si sa-i sprijinim in mentinerea identitatii nationale", spune Basescu. ... "In Romania, din pacate, lista etniilor permise este strict limitata, toate minoritatile nationale posibile sunt enumerate in legislatie.
PSD si PNL sunt oficial aliate sub cupola Uniunii Social-Liberale. ... Restul sunt lucruri de amanunt si vom vedea cum trece timpul peste ele si cum le-om rezolva.
Operatorii economici care intentioneaza sa comercializeze in sistem en detail produse energetice pentru care se datoreaza accize (cum sunt carburantii, combustibilii pentru incalzire) sunt obligati sa se inregistreze la autoritatea fiscala teritoriala, conform procedurii si cu indeplinirea conditiilor ce vor fi stabilite prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Care ar fi avantajele si dezavantajele impozitarii progresive a veniturilor mari ale persoanelor fizice si care sunt limitele impozitului forfetar comparativ cu cota unica, pentru persoanele juridice - acestea sunt temele care preocupa firmele private si pe angajatii lor.
Colectionarii au demonstrat ca bijuteriile pe care le poseda sunt inca si intr-o stare perfecta de functionare. ... "Fiind unul dintre primele modele de masini, toate comenzile sunt inversate. Acceleratia si avansul sunt manuale si sunt actionate prin cele doua manete de langa volan.
parca doar una sau doua referinte sunt legate de site... ... Nu sunt un tip extrem de sociabil, as spune ca dimpotriva. ... Mai are rost sa spun ca, evident, nu sunt Mircea Badea?
Nu stiam de ce sunt abordata de un domn mult mai in varsta decat mine, care vroia, de fapt, sa ma salveze dintr-o situatie.
- Sunt absolvent din 1984 al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Filosofie. ... Trebuie sa va spun ca sunt foarte legat de acest oras pentru ca aici mi-am petrecut o buna parte din viata - copilaria, adolescenta si tineretea. ... Din 1993 sunt vicepresedinte al PNL, reales si in congresul din 1995.
Nu conteaza daca sunt 10 metri sau 10 miliarde de kilometri. ... Interferentele formate la intalnirea celor doua raze sunt inregistrate pe o placa sau pelicula fotografica.
Parerile sunt impartite: unii cred ca da, altii cred ca nu, unii sunt convinsi ca da, altii sunt convinsi ca nu. ... Nu sunt prima persoana care descopera ceva evident:
Asta am incercat sa fac si eu, dar nu e posibil, lipsurile sunt tot mai mari si incerc din rasputeri sa fac tot mai multe din ce mi-as fi dorit sa fac, dar fac ceea ce trebuie sa fac.
Trebuie spus insa ca numerele nu sunt nici pozitive, nici negative; ele sunt energii, iar influenta lor trebuie judecata mai degraba din punct de vedere al compatibilitatii, decat al valorii numerice. ... Datorita atmosferei linistite si primitoare, aceste locuinte sunt mai potrivite pentru odihna si relaxare, decat pentru actiune.
Sunt sanse mari si sa aveti mai multa rabdare decat ati fi avut la 20 de ani. ... Motivele sunt multiple:
Racelile sunt eterne? ... Cele mai rebele sunt racelile care afecteaza caile respiratorii inferioare, provocand si tuse. ... Racelile sunt declansate aproape in exclusivitate de virusuri.
Astfel, momentele in care se resimte senzatia dureroasa sunt intercalate cu perioade de acalmie. ... Cine sunt persoanele predispuse la colici renale ? ... De asemenea, persoanele care locuiesc in regiuni toride si sunt expuse deshidratarii, avand sanse mari sa dezvolte litiaza renala asociata cu colici renale.
Defectele congenitale de cord sunt afectiuni cardiace care apar de la nastere. ... Altele sunt mai serioase si mai complexe, cum ar fi lipsa unei valve sau a unei camere.
Cele mature sunt mult prea casnice. ... Nativele sunt lipsite de simtul masurii si se dovedesc prea credule. ... Nativele sunt mai putin pretentioase, insa sunt in continuare barfite de toata lumea. ... Sanse sunt numai datorate tandretei. ... Nativele sunt apucate parca de streche si incep curatenia de primavara inca de acum.
Ar trebui sa spun povestea asta macar si numai cu speranta ca nimanui nu i se va mai intampla astfel de - as vrea sa le spun greseli, dar de fapt nici nu mai sunt asa de sigur ca a fost vorba de o greseala.
Nicoleta Popliceanu) - Continuare - 10.Minciuna Oamenii cei mai performanti din lume sunt capabili sa renunte rapid la ideile vechi si sa invete ceva nou. Ei sunt si cei mai capabili sa recunoasca adevarul si sa isi ceara scuze, atunci cand este cazul.
Ba chiar auzim mereu ca barbatii sunt cei mai buni bucatari si se crede ca este vorba despre actul concret de a gati cand in fapt ceea ce ei fac e actul abstract, mult mai durabil si mai putin supus gusturilor, de a stabili ce inseamna cel mai bun.
google-analytics.com