Cautare

14811 de rezultate pentru "stri" (3.45 secunde)
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. Lacas domnesc, el si-a pierdut acest statut doar in anii comunismului.
Candidatii de pe listele constantene pentru Parlamentul Romaniei pot sta linistiti. In cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judetean Constanta a stabilit atribuirea mandatelor pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, la nivel judetean, in functie de voturile obtinute la alegerile din data de 28 noiembrie a.c.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca l-ar prefera invingator pe Traian Basescu, desi recomanda electoratului PRM sa boicoteze turul doi.
Premierul Adrian Nastase s-a aratat joi seara nemultumit de actualul sistem de redistribuire a voturilor, deoarece nu reprezinta cea mai echitabila formula pentru reprezentarea optiunilor alegatorilor.
In urma cu o luna, Biroul Permanent Teritorial al filialei PNL Constanta a luat in discutie excluderea din partid a lui Sorin Strutinsky, membru al Delegatiei Permanente.
Senatorul UDMR Puskas Balint a declarat ieri ca rezultatele referendumului din Ungaria referitor la acordarea dublei cetatenii arata ca maghiarii din Transilvania pot miza doar pe puterile proprii.
Liderii PSD avertizeaza PUR si UDMR sa nu spere ca vor primi prea multe portofolii ministeriale. Miron Mitrea considera ca ele cer prea mult, iar Mircea Geoana le anunta ca viitorul Cabinet va avea o structura europeana, cu putine ministere.
Liderii PSD avertizeaza PUR si UDMR sa nu spere ca vor primi prea multe portofolii ministeriale. Miron Mitrea considera ca ele cer prea mult, iar Mircea Geoana le anunta ca viitorul Cabinet va avea o structura europeana, cu putine ministere.
De regula, politica este considerata o dama rea de musca, maestra in minciuni si compromisuri murdare.
Conducerea Uniunii Civice Maghiare Covasna a arborat ieri-dimineata, la Sfantu Gheorghe, pe sediul cladirii filialei, un steag al CNS cu panglica neagra, protestand astfel fata de esecul referendumului privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara Ungariei.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor. Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Noii senatori si deputati au venit ieri, unii pentru prima data, la sedintele de plen care au marcat cea dintai zi de intrunire a noului Parlament.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Premierul Adrian Nastase le-a cerut membrilor Cabinetului sa nu isi rezerve in aceasta perioada bilete de vacanta sau de concediu, precizand ca Guvernul isi va continua activitatea pana la incheierea mandatului, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe.
Presedintia PD va deveni, in scurt timp, tinta unora dintre liderii democrati, dupa ce Traian Basescu va fi nevoit sa demisioneze si din functia de partid, ca urmare a alegerii sale in fruntea tarii.
Prefectura a economisit aproape un miliard lei din banii primiti de la Guvern pentru organizarea alegerilor generale.
Victoria lui Traian Basescu a aruncat in haos scena politica romaneasca. Avem Parlament, avem presedinte, dar nu avem Guvern. Mai exact, avem atatea Guverne incat riscam sa ajungem in situatia plodului ramas cu buricul netaiat din cauza prea multor moase.
Petre Roman, fost sef pe linie de partid si Guvern al lui Traian Basescu, crede ca acesta este in stare sa se adapteze statutului de presedinte al Romaniei si ca poate provoca schimbarea pe care a promis-o.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. Disperarea il face sa greseasca din nou.
google-analytics.com