Cautare

2886 de rezultate pentru "stirile protv galati tentativa de omor" (7.19 secunde)
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli. O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant.
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
Conform unor surse, Razvan Ciobanu ar fi suferit o fractura cranio-cerebrala, avea ruptura de organe si hemoragie interna. Necropsia a fost incheiata de puțin timp. Marian Burlacu, vicepresedinte Sindicatul Național al Agenților de Poliție: ... Sunt ceva elemente care duc catre un omor.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
Fostul secretar al Consiliului Judetului, Dragu Togan, cere 4 milioane de lei daune de la persoanele responsabile de emiterea dispozitiei prin care a fost destituit din functie, printre acestea numarandu-se si ex-presedintele institutiei, Eugen Durbaca.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Regionala galateana de cai ferate are datorii ce depasesc cinci miliarde de lei la o societate comerciala de prestari servicii, care inregistreaza la rindul ei debite catre bugetul de stat a caror valoare se ridica la aproape 20 de miliarde de lei.
De dimineata m-a dezgustat o stire repetata si rasdiscutata la Antena 3 (prezentatorii n-au nici o vina) si atunci mi-am amintit de cea mai simpatica emisiune matinala din tarisoara, cea cu Mihai Dedu, Andreea Liptak, Florin Busuioc, Raluca Arvat, Vadim Vajeu, profesionisti agreabili (helas, ce s-a dilatat ecranul cu Nety Sandu!).
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
CRIN ANTONESCU, interviu la "Dupa 20 de ani".
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Categoria bloguri La categoria "bloguri", au fost gasite 48 de rezultate in cautarea efectuata pe ultimele 24 de ore, in 414 bloguri si in toate domeniile monitorizate (de la politica, finante, administratie, IT&C, vedete samd). Cele 48 de texte apar pe 30 de bloguri.
Instanta suprema va viziona, la termenul din 5 februarie al procesului Revolutiei de la Timisoara, un CD cu imagini filmate in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si marturii, depus de presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Doru Maries.
Gheorghita (32 de ani) si Bogdan (36 de ani) Mararu stateau la masa, primul din acestia fiind impreuna cu prietena sa.
CTP publica in Gandul articolul "Eu sunt Gore" Aud ca Politia l-a arestat pe Gore, cel mai tare interlop din Cluj, si, de fapt, din intreaga lume, el fiind Ramaru, plus Jack Spintecatorul, plus el insusi inmultit cu 20, dupa cum se autoproclama.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
La data de 14.09.2011, orele 18.35, Sectia 14 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112- sector 4, cu privire la faptul ca la intersectia strazilor Bd. ... Anton de 20 de ani, din Bucuresti, care prezenta mai multe plagi injunghiate la nivelul corpului.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
Conservatorii si-au demonstrat inca o data abilitatea de a juca la dublu in politica. Consiliul Judetean Galati are un nou vicepresedinte, pe social-democratul Eugen Chebac, ales cu sprijinul PC. In semn de protest, reprezentantii PNL si PD au parasit sala de sedinte.
google-analytics.com