Cautare

2886 de rezultate pentru "stirile protv galati tentativa de omor" (3.62 secunde)
Sucursala galateana a Administratiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF) se afla intr-o situatie destul de dificila dupa ce Primaria Galati si cea din Tecuci au dispus emiterea unor titluri executorii in vederea instituirii popririi pe conturile institutiei.
Liderii FSS Metarom Galati continua demersurile incepute in urma cu aproximativ o luna pentru ca "Siderurgistul" sa devina, in opinia lor, cel mai mare sindicat din Galati si din tara.
O instanta de judecata din cadrul Tribunalului Galati a decis la sfarsitul saptamanii trecute ca Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) Galati este reprezentativ la nivelul combinatului siderurgic, dupa ce Judecatoria Galati hotarase exact contrariul.
Tribunalul Galati a decis ieri ca desfacerea contractului de munca a sefului Sistemului de Gospodarire a Apelor Galati a fost nelegala, hotarand reincadrarea acestuia pe functia detinuta anterior.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
Dupa patru ani de verificari, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati a primit acreditarea pentru laboratorul regional, care se va ocupa de stabilirea diagnosticelor si cu determinarile asupra calitatii alimentelor pentru sapte judete din tara.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Pe rolul instantei galatene sunt inregistrate zilnic cateva dosare introduse de judecatorii si procurorii galateni, ce se adauga zecilor de procese judecate zilnic pe subiectul drepturilor salariale neacordate.
Inexistenta depozitelor de deseuri ecologice, servicii de salubritate care lipsesc in multe din localitatile din mediul rural, cu aceste lucruri se "mandreste" judetul Galati.
180.000 de persoane din judetul Galati, care muncesc cu acte in regula atat in sectorul privat cat si in cel de stat, ar fi trebuit ieri sa sarbatoreasca ziua internationala a muncii decente.
De la tractoare, la terminal de vinuri. In Zona Libera Galati vor fi asamblate tractoare chinezesti marca "Hoyo".
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Nu conteaza ca stirea nu este atat de patetica sau de emotionala, stiristii trebuie sa gaseasca modalitatea de a-i atribui si aceste "calitati".
O mama din Galati a fost arestata pentru tentativa de omor dupa ce si-a adus copilul in varsta de un an si doua luni in coma la spital. Politistii o acuza ca l-a batut crunt pe copil de mai multe ori si l-a lovit in zona capului.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
In 50% dintre locurile de joaca pentru care OPJC Galati a solicitat reabilitarea nu s-a miscat nimic in ultimul an. Locurile de joaca din Galati si Tecuci prezinta inca destule pericole pentru copiii care le frecventeaza, in ciuda sanctiunilor repetate aplicate de organele de control.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A. Galati, liberalul Victor Paul Dobre.
Dupa “moda” initiata de Partidul Conservator, si filiala galateana a Partidului Social Democrat a deschis o actiune in instanta prin care cere constatarea incetarii de drept a mandatelor de consilier din Consiliul Local Tecuci a trei fosti membri ai formatiunii.
google-analytics.com