Cautare

5742 de rezultate pentru "stirile protv galati puscaria 15 06 2010 and 11" (4.87 secunde)
Pe lista persoanelor chemate in judecata de Dragu Togan se numara Sorina Tatara - sefa Serviciului Gestionare a Resurselor Umane, Bojoc Sorina Iulia - director executiv in cadrul Directiei Juridice, Nedelcu Alina Georgeta - consilier juridic si Capatana Catalina - consilier juridic, in fruntea listei gasindu-se Eugen Durbaca, fost presedinte al Consiliului Judetului Galati.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a chemat in judecata CNCFR-Regionala CFR Galati pe motiv ca aceasta din urma nu si-a achitat obligatiile catre bugetul consolidat al statului.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Puteti citi in continuare postarea din 11 februarie 2011. ... 140 de medici din Galati pleaca din tara. ... Prudent, Basescu i-a cerut numele acestor medicamente, ca Ponta i-a promis puscaria si tare n-ar vrea s-o serveasca.
Care sunt o parte din telespectatorii PROTV, unii din domeniul business sau conexe, furajati cu stiri si jurnale de bunastare.
Din 15 noiembrie, statul roman nu mai are bani.
Cum raspunde presedintele PNL la intrebarea "sunteti un candidat la presedintie mai bun decat Victor Ponta?" Liderul PNL explica si ce se va intampla in eventualitatea in care PSD va dori sa aiba un candidat propriu la presedintie// Emisiunea "Dupa 20 de ani" se transmite duminica, incepand cu ora 10:00, pe ProTv Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul emisiunii "Dupa 20 de ani", duminica, incepand cu ora 10.00, difuzata pe ProTv si voyo.ro.
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Daca vrei sa o schimbi, mergi la "Account Info", apoi la "Sign-in and Security" si alege "Change the password". Apoi alege optiunea 'recovery and reset'.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1. La targul Bookfest, cei de la Treasure Tea and Coffee au adus:
In dinamica, ieri au aparut in media romaneasca texte cu SOV, mai multe cu 22% fata de saptamana precedenta si cu 57,11% mai multe decat in luna trecuta. ... Cele mai multe preiau stirile agentiilor de presa, dar exista si articole cu un grad de neutralitate scazut. ... ProTV Chisinau:
Sa presupunem ca la cotidiene se duc o jumatate din bani, adica 15 milioane.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
Consiliul Judetean Galati are un nou vicepresedinte, pe social-democratul Eugen Chebac, ales cu sprijinul PC.
google-analytics.com