Cautare

7788 de rezultate pentru "accident rutier in craiova 23 09 2010 bmw" (3.47 secunde)
Toamna anului 2008 va aduce noul BMW 520d Touring (177 CP, 140 g CO2/km, 5,3 l/100 km), care combina respectarea standardelor Euro 5 referitoare la emisii cu placerea de a conduce, siguranta si confortul la scara înalta în München.
Deja utilizator al unui BMW Seria 7, Hagi va testa si calitatile unuia dintre cele mai inovatoare modele de pe piata. BMW X1 a fost prezentat publicului roman la finalul lunii octombrie in cadrul unui eveniment special organizat la Centrul BMW din Baneasa, sediul principal al Automobile Bavaria.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
ADAC, renumitul Club Auto German, a realizat un nou studiu, care clasifica masinile in functie de fiabilitate, potrivit Capital.ro.
De-a lungul timpului, BMW a devenit un nume recunoscut in randul pasionatilor de automobile. Astfel, modelele constructorului bavarez sunt, in general, motiv de mandrie pentru posesorii lor. Unul dintre modelele sport lansate recent de BMW este Z4 M, o masina care pune la dispozitia soferului 343 CP.
Oltenia Motors, dealerul BMW din Banie, gazduieste în zilele de 13 si 14 mai turneul de promovare a tehnologiilor inovatoare de crestere a performantelor si de reducere a consumului de carburant si a emisiilor de CO2 la automobilele bavareze.   Scopul pachetului de tehnologii noi pe automobile BMW din seriile 1, 3 si 5, denumit EfficientDynamics, este mai multa putere, dar mai putin CO2 si este atins cu ajutorul unor masuri inteligente precum frânarea regenerativa sau functia Auto Start Stop.
Prezenta BMW la Salonul Auto de la Geneva a fost marcata de o gama de modele cu o mare varietate de modificari si actualizari care combina placerea unica a condusului cu o eficienta remarcabila.
Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Europa Centrala si de Est, a devenit importator al motocicletelor Husqvarna, parte a grupului BMW.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
Cel putin asa afirma reprezentantii cunoscutei companii germane de autoturisme, BMW. In doi ani, producatorul german de autoturisme va prezenta publicului primul model de vehicul Serie 7 echipat cu un motor capabil "sa arda" hidrogen si sa emita drept gaz de esapament doar vapori.
Noul SUV este prezent în showroom-ul din Banie. BMW X6 vine cu twin-turbo pentru trei dintre cele patru motorizari oferite, iar puterile acestora variaza între 235 CP si 408 CP.
Conducerea companiei BMW planuieste sa creeze versiuni speciale ale masinilor sale pentru piata auto din China. ... Potrivit sursei mentionate, BMW a pus deja la dispozitia clientilor din China o versiune mai lunga a modelului din seria 7.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV. O ambulanta in care se aflau patru pacienti a fost lovita in plin de un autoturism.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
BMW continua traditia de victorii la "International Engine of The Year Award". La aceasta competitie BMW a obtinut 50 de premii in 12 ani. Si in acest an producatorul german s-a impus la patru categorii.
BMW continua traditia de victorii la "International Engine of The Year Award". La aceasta competitie BMW a obtinut 50 de premii in 12 ani. Si in acest an producatorul german s-a impus la patru categorii.
google-analytics.com