Cautare

54243 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 5313 mai 2010 video un baiat inecat in mures" (6.81 secunde)
Startul celei de-a treia editii a Bucharest Gaming Week 2019 a fost marcat printr-un vernisaj dedicat artei din jocurile video create in Romania, intr-un eveniment organizat in incinta Palatului Universul din Bucuresti.
Regula numarul unu in mass media: ... Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale. Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
Danilescu s-a aruncat de la etajul 5 al blocului in care locuia, scrie paginademedia.ro. ... La ora 5.00 dimineata, serviciul de urgenta 112 a primit un apel chiar de la sotia lui Danilescu. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic.
Cunoscuta jurnalista Dana Razboiu va reveni pe micul ecran la jumatatea acestei luni, in prime time, in weekend. Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV.
Ultimele retusuri au fost facute ieri in sedintele forurilor de conducere ale celor trei formatiuni membre ale Uniunii, in urma carora s-a stabilit ca PSD sa aiba candidati pentru 22 de Consilii Judetene, iar ACD (PNL-PC) 19 candidati.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu. Albumul cuprinde 10 bijuterii muzicale, reinterpretari in maniera jazz ale unor evergreen-uri precum:
Compania de stat Termoelectrica a inregistrat pierderi nete de peste 164 milioane lei, in primele noua luni ale anului, din cauza penalizarilor la datoriile istorice, potrivit datelor prezentate de companie.
Cum au reusit romanii sa spulbere o intreaga armata maghiara de tancuri in Africa: ... sunt sapte tancuri romanesti, ai caror comandanti se pregatesc de cea mai importanta lupta a vietii lor. ... sapte tancuri maghiare, de culoare verde-oliv, pornesc in batalie exact ca intr-un roman de Sven Hassel:
Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie! ... In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; ... Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata.
Pregatim camera in roz sau in bleu?
Raluca Dumitriu si Marian Sultanoiu publica in Gandul un articol intitulat "Geoana a castigat Congresul mic. Nastase face rocada cu Ponta", pe care il puteti citi in continuare.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
In mod evident, nume foarte vechi, aflandu-si originea in limba latina, unde a fost preluat de la zeita Flora, a vegetatiei si a culturilor, Florin s-a pastrat pana in zilele noastre sub diferite forme, fiind mai raspandit pe teritoriul romanesc decat in zonele invecinate, care insa l-au imprumutat pe cale culta.
Este baiatul meu, un baiat vertical, cu capacitatea de a face ce e bine pentru noi (Autor: ... Evident emotionat, acesta ne-a marturisit ca a plans in momentul in care presedintele tarii a facut anuntul.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Tariceanu, Orban, Vosganian si Stroe au fost trasi pe linie moarta Dupa ce l-a catalogat drept "comic" si "mincinos" si l-a invitat sa-si gaseasca alt partid, Crin Antonescu nu mai are rabdare ca Dinu Patriciu sa paraseasca singur PNL.
Cum arata cele mai importante 10 santiere de autostrazi dupa lunile de iarna:
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
google-analytics.com