Libertatea : 'A stat cu Alexandra doar ca sa-i ia banii!' Vezi cine arunca bomba!

Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine. Unchiul ei, Nedelcu Visterineanu, a povestit ca tanara inca il mai iubeste pe fostul sot si spera sa se impace cu el. Mai mult, barbatul crede ca nepoata lui este cea care il protejeaza in acest moment.

Nedelcu Visterineanu, unchiul Adinei Visterineanu, fosta sotie a impresarului bataus Marcel Prodan, a povestit, in exclusivitate pentru Libertatea, in ce relatii au ramas nepoata lui si Marcel, dupa divortul acestora din 2011. Barbatul crede ca impresarul este vinovat in toata povestea cu Alexandra Stan, asta pentru ca Prodan se ascunde inca.
"Nepoata-mea si el s-au iubit mult. Au facut nunta la Casa Dobrogeana din Constanta, cand Adina era gravida cu Eduard Stefan. Acum are aproape patru ani. Au stat impreuna intr-o garsoniera, apoi si-au cumparat un apartament, in care acum locuieste ea. Au venit de multe ori aici la noi, la tara, s-o vada pe bunica- sa. Parea un baiat de treaba. Adina nu ne-a spus niciodata ca i-ar fi facut ceva. Oricum, frate-miu, Nicu, tatal Adinei, l-ar fi bagat in spital daca indraznea sa-i loveasca fata", ne-a povestit Nedelcu Visterineanu, care locuieste in Valea Nucarilor, judetul Tulcea.
Barbatul sustine ca ruptura dintre Adina si Marcel s-a produs cand a aparut Alexandra Stan. Fasneata si o posibila "mina de aur" pentru impresar, Alexandra nu s-a gandit ca-i poate distruge familia lui Prodan.

Cantareata, facuta praf de bunica Adinei

"Din ce stiu eu, au divortat din cauza fetei asteia cu ochii vineti. Frate-miu s-a intors din Italia cand ei s-au despartit si mi-a zis: 'Sunt suparat ca Adina si Marcel au divortat, dar asta e'", a mai spus Nedelcu Visterineanu. Barbatul a mai precizat ca, imediat dupa scandalul cu Alexandra, a sunat-o pe nepoata lui: "I-am zis: 'Adina, care e treaba cu fata asta cu ochii vineti?' si mi-a spus: 'Unchiule, nu ma intereseaza ce a facut. Are grija de mine, are grija de baiat. Asta e tot ce conteaza'".
In Tulcea, apartamentul familiei a ramas gol, dupa ce toata lumea a plecat la munca, in Italia: tatal, Nicolae (Nicu), sotia, fiica, Roxana, si fiul, Gabriel. Singura care a ramas in Romania este Adina.
"A ramas pentru ca ea se are bine cu fostii socri. O iubesc si au grija de ea. Oricum, ei o ajuta sa-si creasca baiatul, iar ea lucreaza cu ei. Prodan astia au niste afaceri in Mamaia si ea le tine contabilitatea. Cand ma mai suna, imi spune ca soacra-sa il ia pe baiat de la gradinita. Si cu Marcel e in relatii bune. Eu cred ca ei inca se iubesc. El vine sa vada copilul, mai stau impreuna. Ruptura nu era definitiva", sustine Nedelcu. Mai mult, barbatul nu exclude posibilitatea ca Adina sa-l ascunda pe Marcel, in speranta ca acesta sa se intoarca la ea. "Acum, ca toata lumea il cauta pe Marcel, nu m-as mira sa-l ascunda chiar ea, pentru ca-l iubeste. Si Alexandra cred ca il iubeste, dar el statea cu ea numai sa-i faca bani", a mai spus unchiul tinerei.
In Valea Nucarilor, si Lenuta Visterineanu (83 de ani), bunica Adinei, este ingrijorata pentru ceea ce i s-ar putea intampla lui Marcel Prodan. "Am vazut la televizor ce-a facut. Dar eu nu cred... Nepoatei mele nu i-a vorbit niciodata urat. Si la nunta erau asa frumosi. Chiar se iubeau. Inca de cand era Adina in facultate, Marcel venea aici. Imi pare rau pentru fata asta, Alexandra, c-a patit asa ceva. Dar Dumnezeu i-a intors-o, pentru ca nu trebuia sa se bage in familia lor", ne-a declarat bunica Lenuta.
Si-au trait povestea de dragoste intr-un bloc din Constanța
In Constanta, garsoniera in care Adina Visterineanu si Marcel Prodan si-au trait povestea de dragoste este inchiriata acum. La avizier, in tabelul in care sunt afisate costurile intretinerii, tanara figureaza ca proprietar. Vecinii spun ca n-au mai vazut-o de multa vreme. "A stat aici cu barbata- su, dar am inteles ca s-au mutat intr-un apartament mai mare, ca aveau si un copil mic. Acum garsoniera e inchiriata. Cat au locuit in bloc, noi n-am auzit scandaluri intre ei", ne-a povestit o vecina.