Cunoscuta jurnalista Dana Razboiu va reveni pe micul ecran la jumatatea acestei luni, in prime time, in weekend.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
"Cunoaste postul, cunoaste oamenii, se va acomoda rapid. Vom face in perioada urmatoare mai multe simulari pe formate de jurnale. Va prezenta stirile din prime time de weekend deocamdata si va intra pe sticla probabil de la jumatatea lunii martie. Nu cred ca are nevoie de mai mult timp, va intra foarte repede in ritm. Discutiile se poarta din toamna anului trecut, cred ca a avut si alte oferte, dar faptul ca a ales Realitatea TV spune ceva despre acest post. Probabil a vrut sa vada cum merge statia si in acest an, s-a uitat si pe audiente, de fapt, chiar mi-a spus ca a facut asta. Nu e singura surpriza pe care o pregatim, urmeaza si altele".
Dana Razboiu a debutat in televiziune la TVR Timisoara, a prezentat mai multi ani, principalul jurnal de stiri al TVR, pentru ca ulterior sa faca acelasi lucru la Kanal D.