Cautare

54243 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 5313 mai 2010 video un baiat inecat in mures" (5.70 secunde)
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Varianta finala a Master Planului de Transport prevede construirea a 1.300 de kilometri de autostrada pana in 2030, dublu fata de nivelul stabilit in forma initiala a proiectului.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... "Experienta mistica a luminii in religiile orientale si in crestinismul ortodox" si "Romania, semne ale credintei".
Cea de-a noua editie a galei Celebritatile Anului 2016 a avut loc de curand in Capitala, marcand cei 9 ani de existenta, prin acordarea de premii si distinctii personalitatilor publice din acest an.
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... In weekend, Teo a ripostat: "Nu mai tine minte cand vindea ziare in piata".
Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. ... • A intrat in grupul Carrefour in 1980. ... • A fost numit CEO al companiei in primavara lui 2008, in plina expansiune a Carrefour pe piata locala.
Eu detin de aproximativ 3-4 ani un laptop ASUS, cu un procesor Dual Core si cu un HDD de 500 GB, nu este cine stie ce dar pot spune ca nu am avut nici un fel de probleme cu el, si-a facut treaba din toate punctele de vedere, insa a trecut timpul si cerintele sunt mult mai mari pentru prgorame gen Pinnacle sau Photoshop, pur si simplu nu mai face fata, asa ca am decis sa imi cumpar un nou laptop, este vorba de modelul X550LB-XX079D, tot de la Asus, un model cu caracteristici puternice.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Cum evolueaza Internetul pana in 2016 Producatorul de echipamente de retea Cisco Systems Inc estimeaza ca numarului de dispozitive si conexiuni din intreaga lume va ajunge la 19 miliarde in 2016, dublu fata de anul trecut.
Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cei mai impatimiti jucatori s-au dovedit a fi tinerii. De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
Cel mai bun film despre orasul natal, premiat de autoritati cu 1.500 de lei (Autoare: Ionela Stanila) Calarasenii pasionati de arta cinematografica in diversele ei forme au ocazia sa castige bani.
Conceptul de filme gratuite online va incepe sa patrunda in Romania din luna septembrie, prin intermediul MEDIAdirect, care face parte din grupul Akamai. Modelul actual de exploatare a continutului video oferit gratuit publicului larg este bazat in mare parte pe grila lineara a posturilor de televiziune.
INNA - Iguana Official Music Video Atitudinea energica a INNEI te va face sa te ridici si sa dansezi. Iguana” are un sound nou, diferit, exotic, cu un mesaj pozitiv, de empowerment, asa cum a fost si piesa anterioara RA”.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Si asta pentru ca pretul unor camere foto digitale importate in UE ar putea creste, in conditiile in care expertii europeni au decis reclasificarea aparatelor cu functii video avansate in categoria camere video, supuse taxelor vamale.
google-analytics.com