Cautare

54243 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 5313 mai 2010 video un baiat inecat in mures" (4.45 secunde)
Microsoft Surface Pro - prima super-tableta pe care nu ti-o iei Una dintre cele mai spectaculoase tablete nu este o tableta. Surface Pro de la Microsoft este un laptop complet camuflat intr-o tableta premium.
/ mariustuca.ro Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe pagina sa de Facebook situatia politica din Republica Moldova considerand ca perspectiva preluarii puterii de catre formatiunile politice pro-ruse este deja un eveniment aproape inevitabil.
Iohannis e incompetent, CIA si SRI s-au amestecat prea mult in politica interna a Romaniei DEUTSCHE WELLE: ... CIA SI SRI S-AU AMESTECAT PREA MULT IN POLITICA (Autor:
Ma numar printre numerosii telespectatori care urmaresc in fiecare zi,cu un real interes, emisiunea lui George Buhnici "I Like It". ... Cel mai enervant este sa scrii despre sine. ... Cel mai usor este sa spui adevarul, pe bune.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Targu Mures, ca organizatia mureseana a luat in unanimitate decizia de a nu mai colabora cu PD-L si ca o astfel de decizie trebuie sa fie valabila peste tot in tara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Declaratia a fost facuta ieri de ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, penelistul Mihai Voicu, la o dezbatere a Asociatiei Pro Democratia, organizata la Craiova.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza in perioada 8 - 11 octombrie 2014, in Bucuresti, Congresul International de Medicina Dentara.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Daca, in urma cu zece zile, decizia de a dizolva filialele PSD care obtinusera un procentaj de sub 20% la alegeri era contestata in principal de organizatiile judetene din Ardeal, Biroul Permanent National (BPN) al PSD a pus capat tensiunilor, stabilind coordonatorii pentru filialele in reorganizare.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
Fiicele candidatului PD-L la Camera Deputatilor in colegiul 1 din Targu Mures, actorul Nicu Mihoc, au adaptat textul rugaciunii "Tatal Nostru" pentru campania electorala a acestui.
Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca renunta la conducerea organizatiei, pe motiv ca se afla in situatie de incompatibilitate, detinand si functia de membru al Biroului Executiv Central al partidului.
"UDMR are la ora actuala senatori care au capacitatea intelectuala, politica, profesionala si coloana vertebrala de a conduce Senatul Romaniei intr-un an care va fi un an cu turbulente politice.
VOTEZ motiunea de cenzura a USL Senatorul UNPR Corneliu Grosu sustine ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei daca HG privind UMF Tirgu Mures ramane in picioare.
Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, a vorbit vineri dimineata, la Digi24, despre descoperirea unui nou camin al groazei, in Mures. Oficialul a trimis Corpul de control al ministerului Muncii la Mures si asteapta toate datele si documentele pentru a vedea exact ce s-a intamplat acolo.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie. Deputatul Laszlo Borbely, presedintele Consiliului Reprezentantilor Teritoriali UDMR Mures, a avertizat ieri ca, in caz contrar, filiala isi va muta birourile in fata Primariei.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
google-analytics.com