Cautare

54243 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 5313 mai 2010 video un baiat inecat in mures" (5.31 secunde)
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Din cand in cand, televiziunea care se lauda ca are vedete pe post de prezentatori si nu numai, arunca pe post cate o stire de genul: ... Adevarul ca eu, una, nu puteam sa dorm daca PRO-ul nu ma „cadorisea” cu minunea de stire.
RTC Holding a lansat în România un dispozitiv UVPC (Ultra Value Personal Computer), care ofera aceleasi avantaje ca ale unui computer obisnuit, dar are dimensiuni mult mai mici, informeaza pagina de internet www.bloombiz.ro.
IAB este in faza finala de stabilire a unui set de standarde valabile pentru bannerele de tip video, care vor exploda pe Internet in urmatorii ani, ca urmare a maririi capacitatilor de banda ale Internetului in general.
Panasonic lanseaza si în aceasta primavara noi modele de camere video: ... Noile camere prezinta caracteristici de inovatie, ce duc la o îmbunatatire a procesului de filmare, chiar si atunci când „cameramanul“ nu este un profesionist.
Firmele producatoare de jocuri video au inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor in luna octombrie 2005, insa analistii se asteapta in continuare ca aceasta industrie sa atinga, pana la sfarsitul anului, o cifra de afaceri record.
In urma cu doi ani, mai precis pe 20 noiembrie 2017, Miruna Ioani a publicat pe blogul sau (Si blondele gandesc), un text intitulat: Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! Povestea unui reportaj despre lucrurile importante in viata.
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Toate sunt in meniu, telespectatori sa fie.
Ce a mai ramas din presa tiparita. ... Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil: ... "Am plans cele mai frumoase lacrimi din viata mea!
O fetita in varsta de 10 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut de pe trambulina si s-a lovit puternic de bordura bazinului de inot. Camerele de supraveghere au surprins momentul in care un baiat o impinge pe copila.
In cativa ani vom avea 845 kilometri de autostrada Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Imagini video cu un politist care indreapta arma spre un sofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, au aparut pe retelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflata pe bordul unei masini.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Fostul primar l-a turnat pe actualul edil-sef la politie pentru nereguli in cheltuirea banilor publici, dar a ajuns sa fie el cercetat de Directia Generala Anticoruptie in calitate de faptuitor.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Cum vor arata autostrazile in 2013:
Team Consulting si Centrul de Afaceri Master Deva invita agentii economici bihoreni la cursul de specializare acreditat CNFPA: ... sa defineasca in mod corect obiectivele unui proiect; ... sa gestioneze contractele incheiate in cadrul proiectului.
google-analytics.com