Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (3.58 secunde)
O subvarianta Omicron, denumita XBB.1.5, starneste ingrijorare in randul oamenilor de stiinta dupa raspandirea rapida in Statele Unite in luna decembrie.
Ministerul de Externe l-a convocat marti pe ambasadorul Rusiei la Bucuresti, pe care l-a informat ca Romania a decis suspendarea activitatii Centrului Rus de Cultura si Stiinta la Bucuresti.
Kathleen Folbigg a stat 20 de ani in inchisoare, acuzata ca si-ar fi ucis cei patru copii, insa niste oameni de stiinta spanioli au reusit sa demonteze acuzatiile si au scos la iveala una dintre cele mai mari nedreptati din istoria Australiei.
Cu sau fara stiinta sa, ceea ce s-a intimplat ieri cu prilejul vizitei sale a fost in buna parte regizat.
Moldovan a recurs la acest subterfugiu pentru a putea aviza personal rezolutia, in cazul in care aceasta ar fi fost emisa de el trebuind avizata de seful sau ierarhic, procurorul general Ioan Rusu, care este originar din Satu Mare si avea ceva stiinta despre afacerile lui Anderco.
“Sunt mandru sa afirm ca lasam Guvernului care vine dupa noi o mostenire valoroasa, care, cu inteligenta, vointa si stiinta, poate fi valorificata si transformata intr-un succes real pentru Romania“, a spus Nastase, amintind de rezultatele obtinute pe plan intern si in domeniul integrarii euroatlantice.
"Prin ignorarea avizului Curtii Constitutionale, mai multi parlamentari s-au substituit deliberat si cu buna stiinta unei institutii esentiale, incalcand astfel principiul separatiilor puterii in stat.
"Primarul Dumitru Nicolae este mintit de subordonati sau minte cu buna stiinta. Dumitru Popescu si-a platit toate datoriile", a declarat Adrian Secrieru.
Sotii Maior sint acuzati de catre procurorii careieni de inselaciune, fals in inscrisuri si efectuarea cu stiinta de inregistrari inexacte in contabilitate.
El a precizat ca trebuie “sa lasam“ ca anexele Tratatului de baza romano-rus sa-si produca rezultatele cu viteza in care lucreaza oamenii de stiinta, “care nu sunt soldati“.
Stiinta politica romaneasca va avea un reprezentant de marca. Acesta va fi presedintele PUR, Dan Voiculescu, care a adresat ieri o scrisoare presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, prin care il informeaza ca s-a inscris la o serie de cursuri in strainatate pentru obtinerea doctoratului in stiinte politice.
Problematica sociala este adusa in discutie pe baza unei platforme de comunicare ce reuneste activisti in domeniul social, decidenti in politici publice, experti si oameni de stiinta, de cultura si arta.
Puterile occidentale si corporatiile s-au alaturat acestui proces cu buna stiinta", spune Paulin. "În concluzie, Romania a fost cea mai vulnerabila dintre toate tarile comuniste fata de mitul Occidentului, considerat un paradis material, fata de cultura mall-ului si fata de masurarea succesului in functie de telefonul mobil.
Puterile occidentale si corporatiile s-au alaturat acestui proces cu buna stiinta", spune Paulin. "În concluzie, Romania a fost cea mai vulnerabila dintre toate tarile comuniste fata de mitul Occidentului, considerat un paradis material, fata de cultura mall-ului si fata de masurarea succesului in functie de telefonul mobil.
Adomnitei a fost revocat din functie pentru votul din Parlament, iar conducerea Educatiei a fost preluata de Anton Anton, presedintele al Autoritatii Nationale pentru Cercetare si Stiinta.
Adrian Nastase este un lider veritabil, are stiinta constructiei unui leadership puternic la PSD. Din pacate, fata de Cristian Diaconescu, Adrian Nastase are un reziduu de imagine, cauzat de dosarele pe care vad ca justitia i le tot treneaza, de cinci ani nu stim daca este vinovat sau nu.
'Imi cer scuze, fata de colegii senatori si fata de distinsii invitati de la balcon (generali si alti ofiteri in rezerva - n.n.), ca nu voi folosi si apelativul "domnule general", chiar daca v-au cazut patru stele pe umar, chiar daca aveti pieptul plin de decoratii, chiar daca aveti CV-ul plin de doctorate in stiinte juridice si militare, intrucat, pe de o parte, dupa stiinta mea, ca militar activ nu ati condus nici macar un pluton, iar, pe de alta parte, as savarsi o impietate la adresa unor personalitati ilustre ce au obtinut pe merit acest grad militar suprem, de la Hanibal, Cezar si Napoleon Bonaparte, pana la marii si bravii nostri generali Eremia Grigorescu, Constantin Prezan, Alexandru Averescu si altii, care n-au astazi nici macar dreptul postum sa le pomenim numele si renumele.
PSD a mai fost obiectul unui astfel de experiment "reformator", fiind transformat cu buna stiinta intr-un poligon al luptelor interne, al caror rezultat este nu doar supravietuirea, ci si intarirea regimului Basescu.
Un exemplu semnificativ este ciudata si de neinteles alianta cu partidul lui Gabriel Oprea, fara stiinta si fara consultarea aliatilor din USL.
Un colectiv de oameni de stiinta lucreaza pentru a descoperi la ce e bun si cu ce se ocupa. (Sursa:
google-analytics.com