Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (3.04 secunde)
Conform cercetarii realizata de o echipa de oameni de stiinta americani pe 1.781 de persoane din Statele Unite, 760 din Germania si 383 din Japonia, in urmatoarele 10 zece zile dupa Craciun s-a observat o crestere cu 0,6% a greutatii corporale in comparatie cu perioada de 10 zile de dinaintea acestei importante sarbatori.
Auriculoterapia sau acupunctura urechii nu este altceva decat stiinta stimularii numeroaselor puncte energetice situate in general pe lobii urechilor. ... State of the art Acupunctura cu laser este o noua stiinta in domeniu, de fapt o adevarata State of the art” a medicinei moderne.
Natura si stiinta s-au intalnit intr-un singur loc. Un alt subiect inepuizabil a fost cel despre ingredientele pe care le detine gama de siropuri Meltus in compozitie;
- Stiinta nu e trista, decat pentru unii. xxx Stiinta se razbuna ca o femeie: nu cand o ataci, ci cand o neglijezi.
Prefata de Dumitru Constantin-Dulcan Cartea lui Dan Farcas este o pledoarie pentru o Noua Stiinta, una a totalitatii, a intregului existent. ... Este nevoie de o noua gandire, o noua paradigma, o Noua Spiritualitate, o Noua Stiinta post-materialista.
Oamenii de stiinta sustin ca timpul nu trebuie privit ca pe o linie, ci ca pe un cuantum in care se imbina cele trei parti ale sale.
Efectul uimitor pe care il au rosiile asupra inimii Rosiile ar putea ajuta la prevenirea si combaterea unor boli de tip coronarian datorita unui puternic antioxidant pe care il contin, potrivit unui studiu elaborat de oamenii de stiinta de la Universitatea Cambridge si de la Cambridge University Hospitals NHS Trust.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa isi deschide si in acest an portile laboratoarelor de cercetare si ii invita pe toti cei pasionati de stiinta la Noaptea Cercetatorilor.
Dovezile acumulate de oamenii de stiinta par sa incline balanta din ce in ce mai mult spre o singura concluzie: ... Experimentul lui Benjamin Libet De-a lungul secolelor, numerosi filozofi si oameni de stiinta au sustinut ca liberul arbitru este doar o iluzie.
Dovezile acumulate de oamenii de stiinta par sa incline balanta din ce in ce mai mult spre o singura concluzie: ... Experimentul lui Benjamin Libet De-a lungul secolelor, numerosi filozofi si oameni de stiinta au sustinut ca liberul arbitru este doar o iluzie.
Oamenii de stiinta ne sugereaza ca ar trebui ca din dieta noastra sa nu lipseasca fructul avocado si daca se poate sa-l consumam zilnic ar fi perfect.
Ihor Huk, Seful Departamentului de Chirurgie de la Wiener Privatklinik, doctor in medicina si om de stiinta apreciat cu peste 300 de lucrari, publicate in jurnale medicale valoroase, a dezvaluit pentru Doctorul Zilei, care sunt ultimele descoperiri in sanatate.
Stiinta Mister: ... stiinta-mister.ro)
Profesorul Dorin Sarafoleanu este deci un deschizator de drumuri in stiinta medicala romaneasca. ... Dorin Sarafoleanu a raspandit cu generozitate stiinta prin cursurile sale, prin indrumarile date in calitate de conducator de doctorate, prin comunicari Ia congrese, prin carti si articole (peste 300) publicate in tara si in strainatate.
Stiinta singura nu poate vindeca sau ajuta oamenii. Stiinta medicala ne trateaza pe toti la fel, dar boala este individuala.
Joseph Cannon, director adjunct pentru produse de stiinta si tehnologie in cadrul Diviziei de sisteme de protectie a vehiculelor din Centrul de sisteme pentru vehicule de sol, a declarat in comunicatul de presa ca parteneriatul nostru cu TTSA serveste ca o sursa interesanta, netraditionala, pentru materiale si tehnologii noi, in vederea imbunatatirii capacitatilor noastre militare de sol.
Oamenii de stiinta au calculat viteza sunetului pe Marte. Au analizat sunetele captate de roverul Perseverance, trimis de NASA si care a ajuns pe Planeta Rosie acum un an, si au confirmat predictiile.
De cateva saptamani tot scriu in acest colt de pagina despre realitatea de la Stiinta, mai precis despre erorile si minciunile debitate de "conducatorul iubit", Mititelu, urmat de ceva vreme de iesirile lui Geolgau.
Oamenii de stiinta au descoperit recent ca numarul culorilor in univers este de doar vreo patru, restul fiind doar o perceptie deformata a ochiului nostru.
Cea mai importanta conditie este insa stiinta, care se invata, de a colectiona cu grija micile murdarii din care se pot plamadi apoi calomnia, insulta si hahaitul public. Dar stiinta asta nu e totul.
google-analytics.com