Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (3.53 secunde)
In 1990, toti oamenii de stiinta sustineau ca secventializarea AND-ului este imposibila, iar acum exista 1 milion de oameni al caror ADN a fost secventializat. ... • Mai exact, stiinta ne va permite sa imbunatatim ADN-ul si celulele noastre prin inlocuirea acestora cu unele componente electronice?
S-a speculat ca in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial oamenii de stiinta germani ar fi realizat avioane cu aripi circulare, deci farfurii zburatoare (Vril, Haunebu etc.).
Oamenii de stiinta au sugerat studii multi-disciplinare, "pentru a ne aduce cat mai aproape posibil de natura reala" a FAN, dupa cum spunea astronomul de Luis Barrera.
Prin urmare, ce se va intampla cu religia daca stiinta va confirma existenta altor fiinte in Univers? ... La urma urmei, desi teoria evolutiei speciilor este validata de stiinta de atata timp, religia prezinta in continuare propria varianta a creatiei, gasind multi adepti.
In momentul in care femeile erau suficient de excitate, oamenii de stiinta le-au facut un al doilea test cu ultrasunete.
6 recomandari bazate pe stiinta Reproducerea este o conditie esentiala a supravietuirii speciei, stim.
FARCAS) In zilele de 8 si 9 iulie 2014, la Paris, la sediul CNES, s-au reunit oameni de stiinta si ufologi, intr-un atelier de lucru putin mediatizat, pentru a vedea ce metode si instrumente ar trebui folosite pentru a imbunatati colectarea si analiza informatiilor privind Fenomenele Aerospatiale Neidentificate (FAN).
Stiinta oficiala a respins in mod consecvent ideea unei posibile interventii inteligente dirijata de extraterestri. ... Prima conferinta organizata la Londra de Royal Society, in ianuarie 2010, cu prilejul aniversarii a 350 de ani de existenta, a avut ca subiect Detectarea vietii extraterestre si consecintele ei pentru stiinta si societate.
Stimati colegi, sa nu ramanem indiferenti la aceste fenomene si sa ne gandim la masuri concrete care ar trebui sa se axeze pe accesul egal al femeilor din orice mediu la educatie, formare, stiinta si tehnologie
Dar, in acelasi timp, religia beneficiaza de un tratament favorabil si de un grad de aprobare oficiala intr-un mod pe care alte tipuri de credinte, neacceptate de stiinta, nu o au.
Ce spun oamenii de stiinta despre EFT? ... Stiinta din spatele tehnicii. Care sunt punctele din suita EFT. Care sunt pasii de urmat in aceasta tehnica.
Gazda interviului a fost Alex Tsakiris, un antreprenor de succes care s-a transformat in podcaster de stiinta. El a fondat Skeptiko in 2007, iar acesta a devenit, in timp, cel mai important podcast care acopera stiinta constiintei umane.
El insusi stia acestea deoarece fusese convocat la o serie de intalniri la baza Air Force Wright-Patterson, unde exista o farfurie zburatoare prabusita si unde s-a facut o informare in acest sens pentru un grup de oameni de stiinta de rang inalt de la Consiliul de Cercetare si Dezvoltare.
"Imuno-oncologia duce stiinta oncologica intr-o zona foarte profunda de cunoastere a medicinei. ... Expertii prezenti au fost de acord ca suntem abia in etapa de inceput a imuno-oncologiei ca stiinta moderna.
Din juriu fac parte Sorin Rosca si Cristina Todasca din partea Societatii de Chimie din Romania si jurnalistii Cristian Roman (Stiinta si Tehnica), Cristian Lascu (National Geographic) si Corina Negrea (Radio Romania Cultural).
Riscurile de acest tip au preocupat oamenii de stiinta suficient de mult, pentru ca ei sa ceara, intr-un editorial din 2006 al revistei Nature, prudenta inainte de a trimite un mesaj in spatiul cosmic.
FARCAS) Intr-un articol de mai mari dimensiuni, publicat in luna mai 2015 (deci inainte ca miliardarul rus Yuri Milner sa-si anunte donatia de 100 de milioane dolari pentru relansarea proiectelor SETI), jurnalista americana de stiinta Marissa Fessenden examina modalitatile de conversatie pe care umanitatea le-ar putea initia cu o presupusa civilizatie extraterestra.
Oamenii de stiinta de astazi au ajuns sa demonstreze ca durerea provocata de suferintele iubirii este ceva mai mult decat un simplu raspuns emotional.
De la bacterii la civilizatii In iulie 2015, jurnalistul de stiinta i-a luat un interviu pe aceasta tema, pentru compania media Mic, lui Robin Hanson.
La Bucuresti, s-a desfasurat recent Forumul de Imuno-Stiinta din Europa Centrala si de Est, la care participa peste 200 de specialisti reumatologi din 14 tari, dintre care 21 de lectori de calibru international, sau, cum a spus conf.
google-analytics.com