Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (2.73 secunde)
Eu cred, insa, ca dincolo de dezbaterea in sine vorbim despre ceea ce se numeste in stiinta si in sociologia politica - influenta.
Presedintele Comisiei de invatamant, stiinta, tineret si sport, fostul ministru al educatiei Ecaterina Andronescu a raspuns intrebarilor legate de reparatia scolilor din judet si celor pe tema transportului elevilor.
Oficialii chinezi si cei romani au avut o serie de convorbiri la Palatul Victoria, la finalul carora premierul Victor Ponta si Li Keqiang au sustinut declaratii de presa comune, in care au anuntat ca principalele subiecte discutate au vizat cooperarea in domenii precum economic, comercial, financiar-bancar, constructia infrastructurii, energie, agricultura, stiinta si tehnologie, telecomunicatii, tehnologie informatica, protectia mediului, turism.
Prin Documentul de pozitie pentru capitolul 17 “Stiinta si cercetare“, Romania s-a angajat sa realizeze o finantare adecvata a sistemului de cercetare-dezvoltare si inovare, care se va concretiza in majorarea cheltuielilor publice la unu la suta din PIB pana in 2007.
Un exemplu in acest sens, insistent reclamat de conservatorul Dan Liga, este cel al judetului Giurgiu, unde liberalii sunt acuzati de incalcarea cu buna stiinta a protocolului de functionare a coalitiei guvernamentale.
„Sustinerea Guvernului este neconditionata, iar Guvernul trebuie sustinut si in Parlament si la Palatul Victoria, iar presedintii Camerelor, dupa stiinta mea, nu prea sustin Guvernul“, a mai spus Boc.
Membrii CNA au respins, insa, toate argumentele postului, aratand ca in cazul lui Emil Boc, de dragul audientei, au fost incalcate grav, cu buna stiinta, libertatile si drepturile la viata privata, propria imagine si demnitate umana.
In opinia parlamentarilor peremisti nu este normal ca reprezentantii Puterii sa incalce cu buna stiinta Constitutia si apoi sa-i acuze pe judecatorii Curtii de partizanat politic.
Abordata de pe pozitiile omului de stiinta, pentru care un fragment din trecut nu e altceva decat o piesa de studiu, teza se dezvaluie ca o aberatie chiar in interiorul sistemului comunist.
In anii care au urmat, Reid a adunat, pe acest subiect, multe informatii, s-a intalnit cu oameni de stiinta, ofiteri de informatii si alti experti.
Aceasta sustine ca este vorba, de fapt, de o stema din perioada imperiului austro-ungar, care „semnifica in plan simbolic intoleranta fata de populatia romaneasca si care, la fel ca si in cazul stemei municipiului Sfantu Gheorghe, ignora cu buna stiinta populatia de nationalitate romana de peste 25% din totalul populatiei judetului Covasna“.
In opinia sa, in cei 12 ani de cand tara noastra este membru cu drepturi depline al Consiliului Europei, Romania a reusit sa-si creeze un "reflex democratic", Consiliul fiind in acest moment singura institutie care poate face eficient "transferul de stiinta a democratiei".
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu, a acuzat ieri, intr-o declaratie de presa, conducerea centrala a partidului de faptul ca gireaza cu buna stiinta situatia filialei bucurestene, ai carei membri sunt sanctionati pe baza unor motive "puerile".
Rusii au creat o femeie android Rusii au creat o femeie android extrem de realista, cel putin pentru stiinta si cercetarea din aceasta parte a lumii.
Pe de alta parte, Danut Moisoiu a declarat ca nu are stiinta de vreo intalnire a organizatiei judetene care sa fi luat in discutie excluderea sa din partid si nici nu-si face griji pentru acest lucru.
Aceasta agentie a Ministerului de Aparare (Department of Defense, prescurtat DOD) este condusa de oameni de stiinta, are o birocratie redusa, si are ca misiune:
• In cadrul evenimentului, Fundatia Nationala pentru Stiinta si Arta, al carei presedinte este Eugen Simion, va prezenta operele fundamentale aparute in anul 2012 si va acorda premiile fundatiei.
poporul se zbate fara putere, jumulit si esploatat intr-un mod neomenos de catre o tagma de oameni fara merit, fara stiinta, fara caracter, fara patrie chiar.
Spre deosebire de Solomon Northup din 12 Years a Slave sau de generosul om de stiinta din The Martian, Michael, interpretat de Ejiofor este orice, dar nu erou.
De data aceasta dusmanul a luat forma unor extraterestri robotizati si a unui om de stiinta malefic, cunoscut sub numele de dr.
google-analytics.com