Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (4.21 secunde)
Doar in momentul contactului cu subiectul ultimului sau interviu isi da seama de impactul pozitiv pe care l-au avut lucrarile sale, dar si de faptul ca stiinta nu va reusi niciodata sa defineasca momentul in care se sfarseste sexul si incepe dragostea.
Dintr-un proces-verbal al sedintei Sectiei de stiinta limbii, literatura si arte a Academiei RPR din 7 martie 1951 (sedinta prezidata de tov.
Tie, Dumnezeule, Care ai venit in lume sa mantuiesti pe cei pacatosi, ma fagaduiesc sa lepad toate faradelegile si-Ti voi sluji cu curata stiinta!
Pe 22 ianuarie 2019, ora 18:30, Institutul de Management al Artei va ofera sansa de a-l redescoperi pe cel mai enigmatic artist, om de stiinta si inventator, luand parte la conferinta Leonardo da Vinci - De la Stiința la Arta.
Desi a absolvit Teologia, pe care o considera stiinta sociala cea mai apropiata de om, Ionut nu i-a urmat ca preot tatalui sau.
Desi a absolvit Teologia, pe care o considera stiinta sociala cea mai apropiata de om, Ionut nu i-a urmat ca preot tatalui sau.
Oamenii de stiinta, depozitarii unor raspunsuri fragmentare si uneori prea generale, au cazut de acord asupra unor semnificatii ale visele care, conform lor, ar fi un fel de golire a sacului de informatii acumulate in timpul zilei.
Cercetarile recente ale oamenilor de stiinta din Spania arata ca, desi glucidele furnizeaza energie organismului, consumul in exces este riscant.
Aceste caracteristici anormale l-au lasat perplex atat pe LaPaz cat si pe alti oameni de stiinta care au urmarit rezultatele proiectului.
Dezbaterea a atras nu doar atentia ufologilor ci a produs si un articol scurt in renumitul si foarte seriosul saptamanal de stiinta Science din 10 mai 2013.
In asteptarea acestui moment, agentia spatiala americana a numit o comisie de oameni de stiinta care sa defineasca precis obiectivele unei misiuni pe suprafata inghetata a satelitului.
Sunt inca doctor, sunt inca om de stiinta, insa cred cu tarie ca sunt o alta persoana (sursa:sfatulparintilor.ro)
Ea a sugerat ca activitatea unui asemenea grup de lucru s-ar putea desfasura la Oficiul pentru Politica de Stiinta si Tehnologie (OSTP) al Casei Albe, cu un buget nu mai mare de 250.000 dolari pe un an fiscal.
Cazul a fost studiat independent de catre doua grupuri de oameni de stiinta de la Novosibirsk, ajungandu-se la concluzia ca a fost o rapire reala cu pierdere de memorie.
terapii-naturiste.com : Recuperarea medicala prin kinetoterapie Motto: "Existenta noastra este miscarea, repausul reprezinta moartea." Blaise Pascal (Continuare) Steluta Anghel: - Accidentele vasculare cerebrale reprezinta afectiuni care necesita recuperarea prin kinetoterapie.
Aceste documente, clasificate "Strict Secret Restrictionat", pretindeau a fi o informare, destinata presedintelui ales Dwight Eisenhower, despre grupul de 12 persoane de oameni de stiinta de nivel inalt si oficiali militari care au alcatuit comisia de elita strict secreta MJ-12.
Arthur Peacocke, care a facut mult pentru a impaca stiinta si religia, se temea ca "posibilitatea vietii extraterestre face fara sens, toate pretentiile superlative ale bisericii crestine despre semnificatia lui Iisus".
Capacitatea noastra de a ne mira a fost numita cea mai umana capacitate, fiindca din ea s-au nascut arta noastra, stiinta si religia." Ralph Sockman • "Craciunul este ziua care tine timpul impreuna." Alexander Smith • "Timp de multe secole oamenii s-au intalnit cu Craciunul.
S-a inlocuit stiinta cu miturile si s-a pledat pentru libertate fara responsabilitate, spre a acoperi fraudele. Sub toga catorva profeti din tara asta se ascund frauda si manipularea cea mare.
Decapitalizarea bancilor romanesti s-a facut cu buna stiinta. Dezbaterea politica cea mai frecventa din societatea romaneasca este cea legata de putere.
google-analytics.com