Cautare

1333 de rezultate pentru "stan clara dragodana" (5.81 secunde)
Alaturi de vicepresedintele PNL au mai venit la dezbatere Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene, deputatul PNL George Dragomir, Doina Dascalu, secretar de stat la Ministerul Finantelor, Nicolae Buzdun, subsecretar de stat al Ministerului Economiei si Comertului, Bogdan Hutuca, vicepresedintele ANAF, Victor Manea, consilier judetean PNL, Adrian Stan, directorul general adjunct al Administratiei Domeniiilor Statului.
A urmat apoi o discutie intreaga despre tantarii ciupitori si neciupitori, purtata cu Gabi Stan si Nicusor Constantinescu, care au identificat si strategiile de actiune ale Prefecturii impotriva plagii tantarilor:
Astfel, consilierul judetean Nicolae Stan Iuga, fost presedinte al PD Bistrita-Nasaud, a demisionat din partid in urma cu cinci luni, pe motiv ca nu a obtinut functia de vicelider al organizatiei, si s-a inscris in PSD deoarece nu a dorit sa renunte la doctrina social-democrata.
Aici este vorba despre desecretiza-rea unui numar de peste 100.000 de dosare considerate de siguranta nationala, care trebuie desecretizate, si mai este vorba si despre modalitatea de colaborare cu CNSAS", a declarat ieri deputatul PSD Ion Stan, secretarul comisiei, referindu-se la desecretizarea unor dosare de siguranta nationala, urmare a unei decizii a CSAT.
PNL ii supune atentiei ministrului de Interne un lucru pe care fi trebuit deja sa-l stie, si anume ca procesul de desecretizare si transfer al dosarelor aflat in desfasurare nu necesita niciun act normativ, singurul care a sustinut asa ceva fiind deputatul PSD Ion Stan.
Primarul comunei, Iulian Florea, a anuntat ca va depune si o plangere penala impotriva secretarului institutiei, care a inregistrat documentele depuse in numele consilierilor Traian Stan si Nicu Dicu.
Printre liberalii care au mai aparut ieri la Scoala de Vara s-au numarat consilierul judetean Victor Manea, consilierul local Victor Radulescu, seful TNL Constanta, Ionel Spataru, adjunctul Agentiei Domeniilor Statului, Adrian Stan, secretarul de stat Nicolae Buzdun, iar ca oaspeti reprezentanti de peste Prut ai Aliantei Moldova Noastra.
Alaturi de jurnalisti au participat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, insotit de sotia sa, Cristina, liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul premierului, Marius Oprea, consilierul judetean Victor Manea si Adrian Stan de la Agentia Domeniilor Statului.
Din partea PSD Constanta au fost ieri prezenti primarul Radu Mazare, presedintele organizatiei judetene, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, deputatul Alexandru Mazare si viceprimarul Gabi Stan.
Ion Stan (PSD Dambovita) si Constantin Nicolescu (PSD Arges) candideaza pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud. Ion Toma (PSD Olt), Ion Calin (PSD Dolj) si Florin Carciumaru (PSD Gorj) vor candida pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud-vest.
CJ vrea sa faca un credit in valoare de 447 de miliarde de lei vechi in acest sens”, a declarat consilierul judetean liberal Costache Stan.
senatoarea Norica Nicolai si viceprimarul municipiului Neculai Stan. Desi "pedepsit" prin suspendare din functie pentru simpatia sa pentru platformisti, fostul presedinte Gheorghe ßtefan si-a exprimat clar dorinta de a ramane in PNL, optiune aprobata cu ingaduinta si de senatoare.
Acestei pozitii i s-a alaturat si secretarul Comisiei SRI, vicepresedintele PSD Ion Stan, care a declarat ca presedintele Basescu avea dreptul sa primeasca de la Servicii date cu relevanta despre componenta economica a sigurantei nationale, dar nu avea voie sa foloseasca public aceste informatii.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI i-a solicitat joi directorului Serviciului Roman de Informatii, George Maior, suspendarea din functia de director prim-adjunct al Serviciului a lui Florian Coldea, pe timpul anchetei asupra presupuselor presiuni exercitate asupra unor judecatori ai Curtii Constitutionale, a declarat secretarul comisiei, deputatul PSD Ion Stan.
La randul sau, secretarul Comisiei, deputatul Ion Stan, a declarat ca parlamentarii vor prezenta raportul preliminar referitor la biletelele lui Coldea.
Ea a aratat ca va ramane la latitudinea Comitetului executiv national sa decida daca Victor Ponta si Vasile Dancu vor fi exclusi din PSD si a sustinut ca aceasta masura a fost ceruta "de mai multe voci" din organizatia PSD Bucuresti, intre care Doru Giugula, Madalin Voicu si Victor Stan.
Social-democratul Ion Stan infirma insa informatiile aparute in presa conform carora ar pregati alaturi de alti colegi revenirea lui Adrian Nastase la carma partidului.
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, declara saptamana trecuta ca in Comitetul Executiv al filialei au existat "mai multe voci" care au propus sanctionarea cu excluderea din partid a lui Victor Ponta si Vasile Dancu, ea nominalizandu-i pe Madalin Voicu, Doru Giugula si Victor Stan.
Totodata liderul taranist spune despre candidatul Alternativei Ecologiste, Marius Stan, ca are o singura prioritate - propria lui afacere, echipa de fotbal Otelul Galati - fiind de parere ca acesta ar fi si un "primar navetist", deoarece nu locuieste in Galati.
Astfel, dupa doar un mandat la carma orasului, primarul liberal Gheorghe Zamani pare dispus, ba chiar usurat, sa cedeze in sarcina sefului Administratiei Domeniilor Statului, Adrian Stan, "corvoada" candidaturii.
google-analytics.com