Cautare

1333 de rezultate pentru "stan clara dragodana" (7.46 secunde)
Cristian Adomnitei, Cristinel Bigiu, Ilie Bolojan, Aristotel Cancescu, Ciprian Dobre, Raducu Filipescu, Sorin Frunzaverde, Mircea Molot, Marian Petrache, Cornel Popa, Nicolae Robu, Dan-Radu Rusanu, Marius Stan, Romeo Stavarache, Florin Turcanu, Horea Uioreanu.
Pentru prejudiciul estimat, comisarii Garzii Financiare au intocmit sesizare penala impotriva celor doi asociati basarabeni, precum si a lui Marius Dumitru Stan, retras din calitatea de asociat si din functia de administrator al aceleiasi firme in luna octombrie 2004.
Linga acesta, la luarea deciziilor mai semneaza si Costache Stan (membru PNL), Sava Munteanu (membru PUR), Elena Postelnicu, Adriana Gavan (sotia consilierului local PUR) si Eugen Gavan.
"Noi avem o oferta speciala, de sase zile, si pentru cei care nu vin prin cele doua case de asigurari, care cuprinde cazarea la 250.000 de lei plus TVA pe noapte, doua tratamente balneare - 80.000 de lei si micul dejun de la 60.000 de lei la 80.000 de lei", afirma Linica Stan, directorul unitatii.
Am avut multe cazuri pe ruta Craiova-Calafat", a declarat Eugen Stan, sef Serviciu daune in cadrul OMNIASIG SA, sucursala Dolj.
Cu privire la acest lucru, un alt constantean, George Stan, sustine ca are un venit de aproape 14 milioane de lei, insa 12 milioane sunt cheltuite pe rata la masina pe care si-a achizitionat-o recent si la noul mobilier din apartament, dar si pe intretinere sau alte utilitati.
"Ne-am intilnit martea trecuta cu directorul Gelu Stan. Acesta este constient de situatie. Si el stie ce se intimpla, dar nu are cum sa dea salarii de 2.000 de dolari.
De asemenea, fermierii trebuie sa respecte stan-darde referitoare la sana-tatea publica, bunastarea animalelor si mediul inconjurator. Daca aceste standarde nu sunt respectate, platile directe aferente pot fi reduse sau chiar anu-late.
Este vorba de Boris Schneider - Asirom, Dumitru Ceraceanu - Asiban, Bogdan Stan - Asitrans, Radu Mustatea - Astra-Uniqa si Constantin Toma - Omniasig.
Directorul SN Damen Galati, Stan Gelu, ne-a spus insa ca "miercuri nu va veni presedintele. Numarul doi din societate va veni.
"Ca si pret, un kilogram de samanta de soia nemodificata genetic (aproximativ 5 lei) este mai scump decat un kilogram de samanta modificata genetic (aproximativ 2,5 - 3 lei)", a declarat Stan Florea, consilier in cadrul DADR Dolj.
Noul director general al Electrica este Corneliu Stan, care pana in 2005 a fost director comercial si, ulterior, director de servicii energetice in cadrul Electrica.
Am înteles ca mai au câteva avize de luat si apoi vor depune actele pentru autorizatia de construire“, a afirmat Cristea Stan, directorul firmei ATLAS SA, unul dintre participantii la proiect.
Am înteles ca mai au câteva avize de luat si apoi vor depune actele pentru autorizatia de construire“, a afirmat Cristea Stan, directorul firmei ATLAS SA, unul dintre participantii la proiect.
Pe de alta parte, Gelu Stan, directorul Damen, a schimbat strategia de lucru, trecand la fabricarea navelor mult mai complexe, care le va aduce navalistilor mai multi bani in buzunare.
Au laboratoare in interiorul navei unde colecteaza puietul de peste si in functie de rezultate actioneaza pentru a evita anomaliile marine", a explicat directorul Santierului Naval, Gelu Stan.
Mecanica Rotes SA Galati este controlata, la rândul ei, de societatile Amirastar Trading SA (30,45%) si Amicosottis SA (22,84%), în spatele carora îi gasim, în cazul celei dintâi, pe Stan Liuta (98,2%) si Mihai Marian (1,72%), iar în al doilea caz, pe aceiasi Condruz si Farcas.
SC Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra (THR) SA Eforie, condus de Linia Stan (foto) estimeaza pentru anul in curs un profit net de 5,77 milioane lei, de doua ori mai mic decat cel obtinut in 2008, potrivit unui comunicat transmis vineri Bursei.
La eveniment au participat, primarul Constantei, Radu Mazare, viceprimarul Gabi Stan, reprezentantul Ministerului Mediului, Rela Stefanescu si reprezentanti ale diferitelor ONG-uri.
Turismul reprezinta o relatie de lunga durata intre prestator si beneficiar, in care comunicarea si respectul reciproc sunt esentiale pentru ca turistul sa obtina maximum posibil pentru banii sai, iar hotelul sa isi imbunatateasca permanent serviciile", a declarat Linica Stan, director general THR Marea Neagra.
google-analytics.com